Batman: Arkham Knight PC
  • Inga dolda avgifter!

  • Över 1 miljon nöjda kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 kundsupport

  • Koden levereras direkt!

Batman: Arkham Knight PC

87

Sålda!

Batman: Arkham Knight PC

kr 82,95

/st

  • Inga dolda avgifter!

  • Över 1 miljon nöjda kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 kundsupport

  • Koden levereras direkt!

kr 82,95

/st

Produktantal

kr 114,00

New

+kr 0,00

Totalbelopp:

kr 82,95

Genom att klicka på beställ-knappen, godkänner du villkoren.

Beskrivning Batman: Arkham Knight PC

Batman: Arkham Knight PC

Batman: Arkham Knight ger prisbelönta Arkham trilogi från Rocksteady Studios till dess episka slutsats. Utvecklat exklusivt för New-Gen plattformar, Batman: Arkham introducerar Knight Rocksteady är unikt designade version av Batmobile. Den efterlängtade tillägg av denna legendariska fordon, i kombination med den hyllade spel av Arkham serien erbjuder spelare den ultimata och kompletta Batman erfarenhet som de riva genom gatorna och sväva över skyline av helheten av Gotham City. I denna explosiva final, Batman möter den ultimata hotet mot staden som han svurit att skydda, som Scarecrow återvänder till förena super brottslingar Gotham och förstöra Batman forever.

Product Features:

“Be The Batman” – Lev hela Batman erfarenhet som Dark Knight in det avslutande kapitlet av Rocksteady s Arkham trilogi. Spelare kommer att bli världens bästa detektiv som aldrig förr med införandet av Batmobile och förbättringar signatur funktioner såsom Freeflow Combat, stealth, kriminalteknik och navigering.

Introducerar Batmobilen – Batmobile väcks till liv med en helt ny och originell design som presenterar en distinkt utseende och ett komplett utbud av ombord högteknologiska prylar. Utformad för att vara fullt körbar hela spelvärlden och kan omvandling från höghastighets strävan läge till militär grad Battle Mode, sitter denna legendariska fordon i hjärtat av spelets utformning och tillåter spelare att riva genom gatorna på otroliga hastigheter i jakten på Gotham stadens farligaste skurkar. Denna ikoniska fordon förstärker också Batmans förmågor i alla avseenden, från navigation och kriminalteknik för att bekämpa och problemlösning skapa en verklig och smidig känsla av föreningen mellan människa och maskin.

The Epic Conclusion to Rocksteady’s Arkham Trilogy – Batman: Arkham Knight tar fullt krig till Gotham City. De hit-and-run skärmytslingar av Batman: Arkham Asylum, som trappades upp till den förödande sammansvärjning mot de intagna i Batman: Arkham City, kulminerar i den ultimata uppgörelsen för framtidens Gotham. I händerna på Fågelskrämman, öde staden hänger i balans som han sällskap av Arkham Knight, en helt ny och ursprungliga karaktär i Batman universum, liksom ett stort register över andra ökända skurkar inklusive Harley Quinn, The Penguin, Two-Face och Riddler.

Utforska Gotham City – För första gången har spelarna möjlighet att utforska alla Gotham City i ett helt öppet och fritt strövande spelvärlden . Mer än fem gånger så stor som Batman: Arkham City har Gotham City väckts till liv med samma nivå av intima, handgjord uppmärksamhet på detaljer för vilka Arkham spel är kända.

Most Wanted Side Missions – Spelare kan helt fördjupa sig i det kaos som får utbrott på gatorna i Gotham. Möten med hög profil kriminella hjärnorna garanteras samtidigt som den erbjuder spelare möjlighet att fokusera på och takedown enskilda skurkar eller driva kärn berättande banan.

New Combat and Gadget Features – Spelare har till sitt förfogande mer stridsrörelser och högteknologiska prylar än någonsin tidigare. De nya "gadgets samtidigt glider förmåga tillåter Batman att distribuera prylar såsom bataranger, draggen pistol eller linje launcher mitten glide medan Batmans nytta bältet åter uppgraderas till att omfatta alla nya prylar som utökar sitt sortiment av kriminalteknisk undersökning, stealth intrång och stridsförmåga.

Beställa Batman: Arkham Knight

För att beställa Batman: Arkham Knight har vi gjort det så enkelt som möjligt. Inom några minuter kommer du att ha önskad spel i ditt hem. Allt du behöver göra är att fylla i dina uppgifter, välj en betalningsmetod och slutför betalningen. Det är så enkelt är det! Koden kommer att visas direkt under skärmen och skickas inom några minuter till din email så att du har en kopia.

SYSTEM REQUIREMENTS

MINIMUM:

OS: Win 7 SP1, Win 8.1 (64-bit Operating System Required)

Processor: Intel Core i5-750, 2.67 GHz | AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz

Memory: 6 GB RAM

Graphics: Graphics: NVIDIA GeForce GTX 660 (2 GB Memory Minimum) | AMD Radeon HD 7870 (2 GB Memory Minimum)

DirectX: Version 11

Network: Broadband Internet connection

Storage: 45 GB available space

RECOMMENDED:

OS: Win 7 SP1, Win 8.1 (64-bit Operating System Required)

Processor: Intel Core i7-3770, 3.4 GHz | AMD FX-8350, 4.0 GHz

Memory: 8 GB RAM

Graphics: NVIDIA GeForce GTX 760 - 3 GB Memory Recommended | AMD Radeon HD 7950 - 3 GB Memory Recommended

DirectX: Version 11

Network: Broadband Internet connection

Storage: 55 GB available space

Andra kollade också in:

Alla varumärken och registrerade varumärken tillhör sina rättmätiga ägare.
De produktnamn och bilder som används på denna webbplats är endast i identifieringssyfte.