Call of Duty: Advanced Warfare PC
  • Inga dolda avgifter!

  • Över 1 miljon nöjda kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 kundsupport

  • Koden levereras direkt!

Call of Duty: Advanced Warfare PC

92

Sålda!

Call of Duty: Advanced Warfare PC

kr 139,95

/st

  • Inga dolda avgifter!

  • Över 1 miljon nöjda kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 kundsupport

  • Koden levereras direkt!

kr 139,95

/st

Produktantal

kr 146,00

New

+kr 0,00

Totalbelopp:

kr 139,95

Genom att klicka på beställ-knappen, godkänner du villkoren.

Beskrivning Call of Duty: Advanced Warfare PC

Call of Duty: Advanced Warfare PC

Call of Duty: Avancerad Warfare, som utvecklats av Sledgehammer Games (co-utvecklare av Call of Duty: Modern Warfare 3), utnyttjar första treårs, alla nästa generations utvecklingscykeln i franchisehistoria . Call of Duty: Avancerad Warfare föreställer en kraftfull framtid, där både teknik och taktik har utvecklats för att inleda en ny era av strid för koncessionen. Leverera en fantastisk prestation, Oscarvinnande skådespelaren Kevin Spacey stjärnor som Jonathan Irons - en av de mest kraftfulla män i världen - forma denna kylning vision av framtidens krig.

Call of Duty: Advanced Warfare sker i en rimlig framtid där den tekniska utvecklingen och dagens militära metoder har konvergerat med kraftfulla konsekvenser.

I detta noggrant undersökt och utformad vision, har privata militära samfund (PMC) blir den dominerande väpnade styrkor för otaliga nationer outsourcing de militära behoven, rita gränser och skriva om reglerna för krig.

Och Jonathan Irons, grundare och VD av världens största PMC - Atlas Corporation - är i centrum av det hela.

An Advanced Soldier

Kraftfulla exoskelett utvecklas varje aspekt av en soldat stridsberedskap, så att soldater att distribuera med en avancerad dödlighet och eliminerar behovet av specialisering.
Införandet av detta spelet mekaniker ger förbättrad spelare rörelse och vertikalitet genom uppsving hopp och grappling, hemliga cloaking förmåga, och biomekanik som ger oöverträffad styrka, medvetenhet, uthållighet och snabbhet.
Med tillkomsten av exoskelett och nyligen avancerade rustningar och vapen, varje soldat kommandon taktisk frihet i alla terränger skillnad någonsin tidigare, i grunden förändra hur spelare spela Call of Duty över alla lägen.

An Advanced Arsenal

Call of Duty: Avancerad Warfare introducerar en ny hi-tech, avancerad arsenal och förmåga set, beväpna spelare med helt ny utrustning, teknologi, förmåner, och fordon som hoverbikes och högspecialiserade drönare.
Spelare kan också välja mellan standard ammunition och en helt ny klass av riktad energi vapen som möjliggör helt nya speldynamik.
Och med exoskelett leverera en massiv kraft multiplikator och oöverträffad taktisk frihet, Call of Duty: Advanced Warfare utvecklas varje eldstrid.

Beställa Call of Duty: Advanced Warfare

För att beställa Call of Duty: Advanced Warfare har vi gjort det så enkelt som möjligt. Inom några minuter kommer du att ha önskad spel i ditt hem. Allt du behöver göra är att fylla i dina uppgifter, välj en betalningsmetod och slutför betalningen. Det är så enkelt är det! Koden kommer att visas direkt under skärmen och skickas inom några minuter till din email så att du har en kopia.

SYSTEM REQUIREMENTS

MINIMUM:

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit

Processor: Intel® Core™ i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom™ II X4 810 @ 2.60 GHz

Memory: 6 GB RAM

Graphics: NVIDIA® GeForce® GTS 450 @ 1GB / ATI® Radeon™ HD 5870 @ 1GB

DirectX: Version 11

Storage: 55 GB available space

RECOMMENDED:

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit

Processor: Intel Core i5-2500K @ 3.30GHz

Memory: 8 GB RAM

Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 760 @ 4GB

DirectX: Version 11

Storage: 55 GB available space

 

Andra kollade också in:

Alla varumärken och registrerade varumärken tillhör sina rättmätiga ägare.
De produktnamn och bilder som används på denna webbplats är endast i identifieringssyfte.