Cities: Skyline - Snowfall PC
  • Inga dolda avgifter!

  • Över 1 miljon nöjda kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 kundsupport

  • Koden levereras direkt!

Cities: Skyline - Snowfall PC

28

Sålda!

Cities: Skyline - Snowfall PC

kr 108,00

/st

  • Inga dolda avgifter!

  • Över 1 miljon nöjda kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 kundsupport

  • Koden levereras direkt!

kr 108,00

/st

Produktantal

kr 108,00

New

+kr 0,00

Totalbelopp:

kr 0,00

Genom att klicka på beställ-knappen, godkänner du villkoren.

Beskrivning Cities: Skyline - Snowfall PC

Cities: Skyline - Snowfall PC

Har du alltid drömt om att bygga din egen stad? Då kan din dröm äntligen bli verklighet spelet Cities: Skylines. Denna expansion, "Snowfall" av städer: Skyline kan köpas mycket enkelt på Livekort.se. Genom vår enkla 3-stegs ordersystem kommer du att ha ditt spel på nolltid hemma. Gå hela vägen till affären är en sak av det förflutna; med oss du beställa och få ditt spel på nätet. Så stanna på soffan, ta din bärbara dator, gå till vår hemsida och välja ett spel!

Vad är Cities: Skyline - Snowfall?

Cities: Skylines är den moderna versionen av den klassiska stadssimuleringsspel som introducerar en ny spelelementet att röra upp realismen. Bygg din egen stad från marken och uppleva svårigheter. Det kommer inte alltid lyckas för att tillfredsställa alla medborgare och upprätthålla den för att inkludera utbildning, vatten och el och hälsovård är inte alltid lätt. Med stor ansträngning, men du kan se till att din stad växa till den bästa versionen det kan möjligen kan.

I den andra expansionen av Cities: Skyline börjar med staden täckt av snö. Din civil expertis kommer att testas av en ny uppsättning utmaningar som uppstår i att köra en stad när temperaturen sjunker. Om du är ett fan av Cities: Skyline, då denna förlängning är ett måste.

Köpa Cities: Skyline - Snowfall

För att köpa Cities: Skyline - Snowfall, eller någon av de andra tillgängliga PC Digital Game koder måste du ange den information som krävs och klicka på önskat spel. Välj sedan en betalning och kommer till kassan. När du har löst betalningen din digital kod kommer att visas på skärmen och kommer att skickas till din brevlåda. Skulle du någonsin titta på andra spel? kontrollera sedan Diablo 3 eller Civilization V.

Andra kollade också in:

Alla varumärken och registrerade varumärken tillhör sina rättmätiga ägare.
De produktnamn och bilder som används på denna webbplats är endast i identifieringssyfte.