Cities: Skylines PC
  • Inga dolda avgifter!

  • Över 1 miljon nöjda kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 kundsupport

  • Koden levereras direkt!

Cities: Skylines PC

177

Sålda!

Cities: Skylines PC

kr 85,25

/st

  • Inga dolda avgifter!

  • Över 1 miljon nöjda kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 kundsupport

  • Koden levereras direkt!

kr 85,25

/st

Produktantal

kr 133,00

New

+kr 0,00

Totalbelopp:

kr 85,25

Genom att klicka på beställ-knappen, godkänner du villkoren.

Beskrivning Cities: Skylines PC

Cities: Skylines PC

Cities: Skylines är en modern ta på den klassiska stads simulering. Spelet introducerar nya spelelement att förverkliga spänningen och svårigheter att skapa och upprätthålla en riktig stad samtidigt expandera på vissa väletablerade tropes i staden bygga erfarenhet.

Från skaparna av de Cities in Motion serien, har spelet ett fullt genomfört transportsystem. Den innehåller också förmågan att mod spelet för att passa din spelstil som en fin motvikt till den skiktade och utmanande simulering. Du begränsas endast av din fantasi, så ta kontroll och nå upp till himlen!

Multi-tiered and challenging simulation: Konstruera din stad från grunden är lätt att lära, men svårt att bemästra. Spelar som borgmästare i din stad kommer du att ställas inför balansering väsentliga krav som utbildning, vatten el, polis, brandbekämpning, sjukvård och mycket mer tillsammans med stadens reala ekonomin system. Medborgare inom din stad reagerar smidigt, med tyngd och med en air av äkthet till en mängd spelscenarier.

Extensive local traffic simulation: Kolossala Order omfattande erfarenhet av att utveckla städerna i rörelse serien utnyttjas fullt ut i en helt konkretiseras och välskrivna

Districts and Policies: Var mer än bara en administratör från stadshuset. Utse delar av staden som distriktsresulterar i tillämpningen av politik resulterar detta i dig stiger till status av borgmästare i din egen stad.

Utilize the Day and Night Cycle:

Staden förändras under de timmar på dagen och påverkar medborgare scheman. Trafiken är synligt långsammare på natten och vissa zoned områden fungerar inte med full effektivitet. Denna expansion kommer att sätta dig i kontroll över hanteringen av de olika aspekterna av dag och natt cykler.

Extensive modding support:

Bygg eller förbättra befintliga kartor och strukturer. Du kan sedan importera dem i spelet, dela dem samt ladda ner skapelser andra stadsbyggare på Steam verkstad.

Beställa Cities: Skylines

För att beställa Cities: Skylines har vi så enkel som möjligt. Inom några minuter kommer du att ha önskad spel i ditt hem. Allt du behöver göra är att fylla i dina uppgifter, välj en betalningsmetod och slutför betalningen. Det är så enkelt är det! Koden kommer att visas direkt under skärmen och skickas inom några minuter till din email så att du har en kopia.

SYSTEM REQUIREMENTS

MINIMUM:

OS: Microsoft Windows XP/Vista/7/8/8.1 (64-bit)

Processor: Intel Core 2 Duo, 3.0GHz or AMD Athlon 64 X2 6400+, 3.2GHz

Memory: 4 GB RAM

Graphics: nVIDIA GeForce GTX 260, 512 MB or ATI Radeon HD 5670, 512 MB (Does not support Intel Integrated Graphics Cards)

Storage: 4 GB available space

RECOMMENDED:

OS: Microsoft Windows 7/8 (64-bit)

Processor: Intel Core i5-3470, 3.20GHz or AMD FX-6300, 3.5Ghz

Memory: 6 GB RAM

Graphics: nVIDIA GeForce GTX 660, 2 GB or AMD Radeon HD 7870, 2 GB (Does not support Intel Integrated Graphics Cards)

Storage: 4 GB available space

Andra kollade också in:

Alla varumärken och registrerade varumärken tillhör sina rättmätiga ägare.
De produktnamn och bilder som används på denna webbplats är endast i identifieringssyfte.