Diablo 3 Battlechest PC
  • Inga dolda avgifter!

  • Över 1 miljon nöjda kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 kundsupport

  • Koden levereras direkt!

Diablo 3 Battlechest PC

184

Sålda!

Diablo 3 Battlechest PC

kr 209,95

/st

  • Inga dolda avgifter!

  • Över 1 miljon nöjda kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 kundsupport

  • Koden levereras direkt!

kr 209,95

/st

Produktantal

kr 238,00

New

+kr 0,00

Totalbelopp:

kr 209,95

Genom att klicka på beställ-knappen, godkänner du villkoren.

Beskrivning Diablo 3 Battlechest PC

Diablo 3 Battlechest PC

Two games in one: Diablo III: Battle Chest omfattar Diablo III och Reaper of Souls expansionen att ge den ultimata Diablo III-erfarenhet. Skaka jorden, spränga dina fiender med eld och is, och kalla jordiska underhuggare som du svinga befogenheter din heroiska födslorätt.

The Hells Await: Nu är det dags för dig att erövra onda och spara alla Sanctuary. Besegra Prime onda och dödsängeln i fem episka handlingar med sex formidabla karaktär klasser. När du är klar med kampanjen, ta på Adventure Mode för obegränsat utmaningar och belöningar.

Vanquish infinite evil: Ödelägg de onda legioner i unika 3D-miljöer. Face otaliga demoniska skurkar, upptäcka uppdrag i nya platser, och göra anspråk på olika loot varje gång du spelar. Inga två spel är den andra lik.

Dare Sanctuary’s dark world: Från den mytomspunna spiror Caldeum till belägrade väggarna i Bastion oss hålla, har den dödliga världen fallit under korrumperande inflytande av infernaliska krafter. Kom till Sanctuary försvar som det står och väger på gränsen till demonisk förintelse.

Amass untold riches: Samla en svindlande mängd skatter som du besegra hantlangare Diablo. Utrusta, uppgradera och hantverk kraftfulla vapen och rustningar som du växa till en legendarisk hjälte.

Fight alongside your friends: Ta på den demoniska hord med upp till tre andra vänner på Battle.net, Blizzards gratis online speltjänst . Skala svårigheter (och bytet) till så mycket som du och ditt sällskap kan hantera.

Conquer new gameplay mode: När du är klar med kampanjen Adventure Mode öppnar upp alla Sanctuary genom att tillåta tillgång till någon waypoint i någon lag. Det införs också Bounties och Nephalem Rifts, har två nya spel med gränslös omspelningsvärde .

Beställa Diablo III: Battle Chest

För att beställa Diablo III: Battle Chest har vi så enkel som möjligt. Inom några minuter kommer du att ha önskad spel i ditt hem. Allt du behöver göra är att fylla i dina uppgifter, välj en betalningsmetod och slutför betalningen. Det är så enkelt är det! Koden kommer att visas direkt under skärmen och skickas inom några minuter till din email så att du har en kopia.

Minimum Requirement

Operating System: Windows® XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8 (latest service packs) with DX 9.0c

Processor: Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2

Video: NVIDIA® GeForce® 7800GT or ATI Radeon™ X1950 Pro    

Memory: 2GB RAM

Storage: 25GB HDD

 

Recommended Specifications

Operating System: Windows® 7 / Windows® 8 / Windows® 10 64-bit (latest service pack)

Processor: Intel® Core™ 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 5600+ 2.8GHz

Video: NVIDIA® GeForce® GTX™ 260 or ATI Radeon™ HD 4870 or better

Memory: 4 GB RAM

Storage: 25 GB

Andra kollade också in:

Alla varumärken och registrerade varumärken tillhör sina rättmätiga ägare.
De produktnamn och bilder som används på denna webbplats är endast i identifieringssyfte.