Duke Nukem Forever PC
  • Inga dolda avgifter!

  • Över 1 miljon nöjda kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 kundsupport

  • Koden levereras direkt!

Duke Nukem Forever PC

24

Sålda!

Duke Nukem Forever PC

kr 41,95

/st

  • Inga dolda avgifter!

  • Över 1 miljon nöjda kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 kundsupport

  • Koden levereras direkt!

kr 41,95

/st

Produktantal

kr 95,00

New

+kr 0,00

Totalbelopp:

kr 41,95

Genom att klicka på beställ-knappen, godkänner du villkoren.

Beskrivning Duke Nukem Forever PC

Duke Nukem Forever PC

Han kom hit för att kicka ass och tugga tuggummi... och han har slut på tuggummi!

Spänd, laddad och redo för action, Duke levererar episka ass-sparkar, massiva vapen, enorma explosioner och ren oförfalskad kul!

Sätt på dig dina glasögon och kliv in i rollen som Duke Nukem. Främmande horder invaderar och endast Duke kan rädda världen. Grispoliser, främmande krympa strålar och enorma främmande bossar kan inte stoppa denna episka hjälte från att uppnå sitt mål: att rädda världen, rädda brudar och att vara en bad-ass medan du gör det.

Kungen anländer med en arsenal av over-the-top vapen, non-stop action, och oöverträffade nivåer av interaktivitet. Med timmar av åtgärder, och en rad bodacious flerspelarlägen, vara säker på att veta det roliga går på.

Story

Lärde sig inte aliensen läxan första gången? Duke har varit borta under en längre tid nu, sparka tillbaka och franchising sig på berömmelsen som han nådde från att rädda jorden från den första invasionen. Alien avskum har återvänt till jorden ännu en gång, stöka Duke söta rutin smutsiga fritidsvanor. De främmande inkräktare stjäl jordens kvinnor, särskilt de varma dem! Och de drack Dukes öl. Detta kan inte tolereras!

Då Duke kämpar sig igenom vågor av aliens, är det en gång vackra spelande oas sönder inför hans ögon. Dags att ta smärtan!

Features

Skratta tills det gör ont: Duke drar inga slag. Duke ständiga ström av lustiga one-liners hela spelet gör detta en högt god tid.

World interaktivitet: Tillbringa så mycket tid som du vill skjuta hoops, lyft vikter, spela flipper, pool, air hockey, och slots.

Skala & variation: Packat med explosiv FPS åtgärder, besynnerliga inställningar, kör, och problemlösning - spelare kommer aldrig att tröttna på den ändlösa kul.

Insane multiplayer: Klassiska lägen åter görs med en Duke twist. Krympa, squash, frysa och splittras dina motståndare, eller bara frag dem med en raket.

Hur man köper Duke Nukem Forever

För att beställa Duke Nukem Forever har vi hållit det så enkelt som möjligt. Inom några minuter kommer du att ha önskat spel i ditt hem.

Allt du behöver göra är att fylla i dina uppgifter, välj en betalningsmetod och slutför betalningen. Det är så enkelt är det! Koden kommer att visas direkt under skärmen och skickas inom några minuter till din email så att du har en kopia. Livekort.se gillar att göra det lätt för dig!

SYSTEM REQUIREMENTS

MINIMUM:

OS: Windows XP/Vista/7

Processor: Intel Core 2 Duo @ 2.0 Ghz / AMD Athlon 64 X2 @ 2.0 Ghz

Memory: 1 Gb

Hard Disk Space: 10 Gb free

Video Memory: 256 MB

Video Card: nVidia GeForce 7600 / ATI Radeon HD 2600

Sound Card: DirectX Compatible

RECOMMENDED:

OS: Windows XP/Vista/7             

Processor: Intel Core 2 Duo @ 2.4 Ghz / AMD Athlon 64 X2 @ 2.6 Ghz

Memory: 2GB

Hard Disk Space: 10 Gb free

Video Memory: 512 MB

Video Card: nVidia GeForce 8800 GTS / ATI Radeon HD 3850

Sound Card: DirectX Compatible

Andra kollade också in:

Alla varumärken och registrerade varumärken tillhör sina rättmätiga ägare.
De produktnamn och bilder som används på denna webbplats är endast i identifieringssyfte.