Pre-order: FIFA 18 PC (29/09)
  • Inga dolda avgifter!

  • Över 1 miljon nöjda kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 kundsupport

  • Koden levereras direkt!

Pre-order: FIFA 18 PC (29/09)

7

Sålda!

Pre-order: FIFA 18 PC (29/09)

kr 411,00

/st

kr 599,00

  • Inga dolda avgifter!

  • Över 1 miljon nöjda kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 kundsupport

  • Koden levereras direkt!

kr 411,00

/st

kr 599,00

Produktantal

kr 411,00

New

+kr 0,00

Totalbelopp:

kr 411,00

Genom att klicka på beställ-knappen, godkänner du villkoren.
Available in

Beskrivning Pre-order: FIFA 18 PC (29/09)

Pre-order: FIFA 18 PC (29/09)

Är du redo för din största säsong än? FIFA 18 tar bort linjen mellan de virtuella och verkliga världarna, vilket gör livet till hjältar, lag och atmosfärer i världens spel.

Gör otroliga mål i FIFA 18 som nya rörelser och avslutande animeringar låsa upp mer flytande slående och rubrik på bollen. Helt nya korsningskontroller ger större alternativ till hur du skickar in den i lådan. Piskad till platsen, arkivleveranser och pingade kors till backsticket kommer att skaka upp dina attacker i den sista tredjedelen.

Det största steget i gameplay i franchise historien introducerar FIFA 18 Real Player Motion Technology, ett helt nytt animationssystem som låser upp nästa nivå av respons och spelarens personlighet. Nu känner Cristiano Ronaldo och andra toppspelare precis som de gör på den riktiga banan.

Nya Team Styles gör den mest erkända taktiken för världens bästa klubbar på planen i FIFA 18. Njut av mer tid och utrymme för att läsa spelet genom New Player Positioning, medan förbättrad taktik ger spelarna större möjligheter på bollen när lagkamrater utnyttjar utrymme och gör Nya attackerande körningar.

Efter det är stor framgång efter att ha introducerats i FIFA 17, The Journey, fortsätter EA Sports banbrytande berättelseläge Alex Hunters karriär.

Efter ett genombrott första år i Premier League talar hela världen om Alex Hunter. Nu är han tillbaka för en andra säsong, och ryktet har det, han är på resande fot. Cristiano Ronaldo leder en lista med fotbollsstjärnor och nya karaktärer i en stjärngodsgjutning som passar väl för en blockbuster-uppföljare.

FIFA 18 är tillgänglig för förbeställning och kommer att släppas 28 september 2017

FIFA 18 PC finns här på Livekort.se till bästa priset.

Vad kostar FIFA 18 PC

Standardpriset för FIFA 18 PC varierar beroende på vart du köper det från.

Tänk på att försöka hitta de billigaste FIFA 18 PC kan leda till vissa problem som många säljare på nätet bära stulna eller olagliga abonnemang

Våra FIFA 18 PC koder är 100% legitima (du kan kontrollera våra FAQs) och några av de billigaste FIFA 18 PC koder som finns på marknaden. Våra priser är låga eftersom vi köper i bulk ger oss möjlighet att erbjuda rabatterade FIFA 18 PC koder.

Du kan vara säker på våra koder kommer att fungera för dig. Om du är osäker eller upplever någon typ av problem med dina koder, kom ihåg att du kan kontakta vår chatt 24/7 med dina frågor.

Köpa FIFA 18 PC

Att köpa från Livekort.se är lika enkelt som 1 2 3! Fyll i din e-postadress, välj en betalningsmetod och slutför betalningen!

*om du använder PayPal säkerställ att det är samma e-postadress du använder för ditt konto*

Inom några sekunder efter din betalning får du den digitala koden på skärmen och till din inkorg (glöm inte att kolla din skräppost mapp om inget visas!)

SYSTEM REQUIREMENTS

Minimum Specifications.

OS: Windows 7/8.1/10 - 64-Bit.

CPU: Intel Core i3-2100 @ 3.1GHz or AMD Phenom II X4 965 @ 3.4 GHz.

RAM: 8GB.

Hard Drive Space Required: 50.0 GB.

Minimum Supported Video Cards: NVIDIA GTX 460 or AMD Radeon R7 260.

DirectX: 11.0.

Andra kollade också in:

Alla varumärken och registrerade varumärken tillhör sina rättmätiga ägare.
De produktnamn och bilder som används på denna webbplats är endast i identifieringssyfte.