FIFA 18 PC
 • Inga dolda avgifter!

 • Över 1 miljon nöjda kunder!

 • 100% produktgaranti!

 • 24/7 kundsupport

 • Koden levereras direkt!

FIFA 18 PC

143

Sålda!

FIFA 18 PC

kr 412,90

/st

kr 599

 • Inga dolda avgifter!

 • Över 1 miljon nöjda kunder!

 • 100% produktgaranti!

 • 24/7 kundsupport

 • Koden levereras direkt!

kr 412,90

/st

kr 599

Produktantal

kr 264,00

New

+kr 0,00

Totalbelopp:

kr 412,90

Genom att klicka på beställ-knappen, godkänner du villkoren.

Beskrivning FIFA 18 PC

FIFA 18 PC

FIFA 18 för PC spelbeskrivning

Är du redo för din största säsong än? FIFA 18 for PC suddar ut linjen mellan de virtuella och verkliga världarna, vilket gör livet till hjältar, lag och atmosfärer i världens spel.

Gör otroliga mål i FIFA 18 för PC som nya rörelser och avslutande animeringar låsa upp mer flytande slående och rubrik på bollen. All-new crossing kontroller ger större alternativ till hur du skickar in den i lådan. Piskad till platsen, arkivleveranser och pingade kors till backsticket kommer att skaka upp dina attacker i den sista tredjedelen.

FIFA 18 för Windows introducerar det största steget i gameplay i franchisehistorik, Real Player Motion Technology, ett helt nytt animationssystem som låser upp nästa nivå av respons och spelarens personlighet. Nu känner Cristiano Ronaldo och andra toppspelare precis som de gör på den riktiga banan.

Nya Team Styles gör den mest erkända taktiken för världens bästa klubbar på planen i FIFA 18. Njut av mer tid och utrymme för att läsa spelet genom New Player Positioning, medan förbättrad taktik ger spelarna större möjligheter på bollen när lagkamrater utnyttjar utrymme och gör nya attackerande körningar.

Efter sin enorma framgång i FIFA 17, The Journey, fortsätter EA Sports banbrytande berättelsemodus Alex Hunter karriär i FIFA 18.

Efter ett genombrott första år i Premier League talar hela världen om Alex Hunter. Nu är han tillbaka för en andra säsong i FIFA 18, med rykten om att Cristiano Ronaldo leder en lista med stjärnfotade personligheter som passar väl för en blockbuster uppföljare av The Journey

Få mer information om FIFA 18’s The Journey här.

Vad kostar FIFA 18 som digital kod?

Standardpriset för EA Sports FIFA 18 varfierar beroende på vart du köper det från.

Tänk på att försöka hitta det billigaste FIFA 18 PC för Windows kan leda till problem eftersom många säljare online innehar stulna eller obehöriga prenumerationer.

Våra FIFA 18 PC nedladdningsbara koder är 100% legitima (du kan kolla vår FAQ's) och några av de billigaste FIFA 18 PC koderna på marknaden. Våra priser är låga eftersom vi köper i bulk så att vi kan erbjuda rabatterade FIFA 18 PC koder.

Du kan vara säker på att våra koder kommer att fungera för dig. Om du är i tvivel eller upplever någon typ av problem med dina digitala koder, kom ihåg att du kan kontakta vår 24/7 Live Chat med dina förfrågningar.

Hur köper jag FIFA 18 PC?

Köpa FIFA 18 för PC från livekort.se är lika enkelt som 1 2 3! Fyll i din e-postadress, välj en betalningsmetod och slutför betalningen!

*Om du använder PayPal, se till att det är samma e-mail som du använder för ditt konto*

Inom några sekunder efter att du har slutfört betalningsformaliteterna får du den digitala koden direkt på din skärm, med en kopia som skickas till din e-post också. (Tips - glöm inte att kolla din skräppostmapp om ingenting visas i din primära!) 

Pro-Tip – Vill du ha mer ut av ditt spel och hoppa före dina konkurrenter, besök följande länk och hämta några av de billigaste FIFA-poängen (spel-valuta) som finns tillgängliga idag.

FIFA 18 systemkrav för PC

Minimum FIFA 18 systemkrav för PC:

 • OS: Windows 7/8.1/10 - 64-Bit.
 • CPU: Intel Core i3-2100 @ 3.1GHz or AMD Phenom II X4 965 @ 3.4 GHz.
 • RAM: 8GB.
 • Hard Drive Space Required: 50.0 GB.
 • Minimum Supported Video Cards: NVIDIA GTX 460 or AMD Radeon R7 260.
 • DirectX: 11.0.

Rekommenderade PC-spel

Kunder som laddat ned FIFA 18 PC visade också intresse av följande PC-spel:

FIFA 17
Football Manager 2017 Standard Edition
PES 2018 Barcelona Edition 
Destiny 2 
F1 2017 Special Edition 

Hur fungerar det? - livekort

Andra kollade också in:

Alla varumärken och registrerade varumärken tillhör sina rättmätiga ägare.
De produktnamn och bilder som används på denna webbplats är endast i identifieringssyfte.