Fruit Ninja Xbox 360
  • Inga dolda avgifter!

  • Över 1 miljon nöjda kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 kundsupport

  • Koden levereras direkt!

Fruit Ninja Xbox 360

78

Sålda!

Fruit Ninja Xbox 360

kr 66,00

/st

  • Inga dolda avgifter!

  • Över 1 miljon nöjda kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 kundsupport

  • Koden levereras direkt!

kr 66,00

/st

Produktantal

kr 66,00

New

+kr 0,00

Totalbelopp:

kr 0,00

Genom att klicka på beställ-knappen, godkänner du villkoren.

Beskrivning Fruit Ninja Xbox 360

Fruit Ninja Xbox 360

På Livekort.se hittar du alla dina spel, speltillbehör och abonnemang. Letar du efter Xbox Digital Game Kod för Fallout 3 på Xbox 360? Då har du kommit till rätt sida! Med våra Xbox digitalt spelkoder är det inte längre nödvändigt att gå till affären, och bara hoppas att de har det på lager. Nej, styr bara från din webbläsare! Du kan välja betalningssätt. Vi säljer fler Xbox digitala spekoder, inklusive Black Ops 2 och Peggle 2 för Xbox 360.

På Livekort.se hittar du olika typer av spel, i form av Xbox Digital Game koder. Hur fungerar detta? Du betalar, och vi kommer omedelbart att skicka en digital kod. Detta gör det möjligt att lösa in på din Xbox 360 och hämtningen börjar genast! Välj en betalningsmetod för ditt val. Det snabbaste och säkraste sättet att köpa ditt spel, har vi. Du slutar med den digitala koden för Fruit Ninja Xbox 360. Läs lite längre för att få mer information om spelet.

Obs! Spelet använder Kinect!


Spelet Fruit Ninja

Denna stora spel publicerades första gången på telefonerna i form av appen, och senare kom till Xbox 360. Du slicar detta färgstarka spel frukt med ett svärd, som du kan styra med din Kinect styrenhet. Gör kombinationer genom att skära flera frukter i halv åt gången, och du tjänar flest poäng! Var medveten om att du inte bit frukt släppa taget. Efter tre missade frukt, du är game over, och du måste börja om igen. Det finns också roliga lägen såsom Zen läge. Detta skjuta frukterna upp snabbt och du har 30 sekunder till en minut för att skära så många frukter. Se upp för bomberna! Skär det i halv, exploderar ditt spel. Du kommer att behöva börja om igen. Kort sagt, bör denna söta och färgstarka spel du verkligen har spelat. Är du trött på stora matcher här? Starta Fruit Ninja och gå slappna av.

Köpa Fruit Ninja för Xbox 360

På Livekort.se är det väldigt enkelt att köpa Fruit Ninja för Xbox 360. För att köpa spelet, behöver du bara fylla i detaljerna, välj en betalningsmetod, sedan slutföra betalningen. Din digital kod kommer att visas efter betalning på skärmen och kommer att skickas till din e-post så att du kan lösa det när det passar dig bäst.

Andra kollade också in:

Alla varumärken och registrerade varumärken tillhör sina rättmätiga ägare.
De produktnamn och bilder som används på denna webbplats är endast i identifieringssyfte.