Halo Wars 2 Xbox One/PC
  • Inga dolda avgifter!

  • Över 1 miljon nöjda kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 kundsupport

  • Koden levereras direkt!

Halo Wars 2 Xbox One/PC

31

Sålda!

Halo Wars 2 Xbox One/PC

kr 385,00

/st

kr 649,00

  • Inga dolda avgifter!

  • Över 1 miljon nöjda kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 kundsupport

  • Koden levereras direkt!

kr 385,00

/st

kr 649,00

Produktantal

kr 385,00

New

+kr 0,00

Totalbelopp:

kr 385,00

Genom att klicka på beställ-knappen, godkänner du villkoren.

Beskrivning Halo Wars 2 Xbox One/PC

Halo Wars 2 Xbox One/PC
Strategispel i realtid gör en explosiv återgång till Halo universum i Halo Wars 2. Bly Spartans, vårtsvin och andra klassiska Halo stridskrafter i ett brutalt krig mot en skrämmande ny fiende på största Halo slagfält någonsin.

Xbox Play Anywhere

Halo Wars 2 - Standard Edition stöder Xbox Play Anywhere: så du kan spela på både Xbox One och Windows 10 PC!

Ja det stämmer! Utan extra kostnad, när din beställning Halo Wars 2 - Standard Edition för dig PC från Livekort.se, kommer du också att kunna spela på Xbox One! Det är vad vi kallar bra värde!

Det innebär att om du har att gå ut, det betyder inte att du måste sluta uppdraget du är på!

Bara logga in på ditt Microsoft-konto och du kan plocka upp precis där du slutade hemma! Spela på kontoret, när din chef inte ser, spela på bussen; göra långa flygturer mindre tröttande genom att spela på flyget. I själva verket: Play Anywhere!

I en helt ny, actionfyllt äventyr, till hjältarna i den episka, storsäljande Halo-serien återvändande befinner sig och galaxen, i större fara än någonsin.

Efter händelserna i Halo 5, är detta helt nya berättelse i actionfyllda uppdrag som på den legendariska Halo destination kallas Ark.

Spelare kommer strategiskt kommandot otrolig eldkraft i massiva strider mot en överväldigande hot mot FN:s säkerhetsråd och hela mänskligheten .

Konstruera dina baser, förbered dina fordon och samla dina trupper. Led dem in gigantiska strider som spänner över främmande terräng i en gigantisk samling av kampanjen och multiplayer-kartor.

Spela med eller mot dina vänner och Xbox Live gemenskapen i upp till 3vs3 matcher. Helt nya enheter med explosiv eldkraft, till ledare med speciella förmågor som hjälper vända i strid och spännande flerspelarlägen är till hands när du krig på en mängd olika kartor.

Blitz är ett helt nytt sätt att uppleva Halo Wars och RTS gameplay. Att sammanföra taktiska strider med kortbaserade strategi, är dina däck din armé i Blitz när du bygger samlingar av kraftfulla Halo fordon och infanteri och befalla de enheter i snabba action matcher online eller solo mot vågor av fiender.

 

Andra kollade också in:

Alla varumärken och registrerade varumärken tillhör sina rättmätiga ägare.
De produktnamn och bilder som används på denna webbplats är endast i identifieringssyfte.