GTA Shark Cash Cards PSN

(3 Produkter)

Sortera efter

Visa kategori

Vill maximera din spelupplevelse? Det bästa sättet att köpa in-game objekt är genom att kreditera ditt konto med in-game valuta. Vi levererar enbart digitala koder så att du får din produkt direkt efter betalning. Vi erbjuder en rad olika betalningsalternativ, så att hitta en som passar dig bäst är enkelt.

Om in-game valutor

Att använda in-game valuta öppnar alternativ i spelet du annars inte skulle ha tillgång till eller kommer att påskynda processen att erhålla in-game objekt. Använd FIFA 17 Points för att köpa paket som inkluderar fotbollsspelare och tränare att använda i spelet. Att använda 2200 FIFA Points kommer att ge dig tillgång till många lockande paket.

Köpa In-game Currency

Har du hittat ett kort och du är redo att köpa det? För att slutföra din beställning, fyll i den information som krävs, välj betalningssätt och genomför din beställning. När betalningen är klar, kommer du omedelbart omdirigeras till en sida där du får tillgång till din digitala kod. Dessutom kommer du att få ett email med en länk till din kod. Lös in koden på ditt konto för att få tillgång till din in-game valuta.