Smart Deals Playstation

Sortera efter


Har du en Playstation-konsol? Vill du spela spel både online och kan göra inköp i Playstation Store? Vi kommer att leverera det bästa till dig från Playstation! Spara pengar genom att köpa en av våra Playstation Smart Deals. Du kan genom dessa specialerbjudanden njuta av Playstation Plus och dra nytta av allt det roliga i Playstation Store! Betala för din Smart Deal via valfritt betalsätt, och vi kommer att skicka dina digitala koder direkt till dig.

Varför skulle du välja en Smart Deal? Du kan efter att ha betalat din Smart Deal direkt aktivera de överförda koderna. Detta innebär att du är redo på några minuter! Du behöver inte ett kreditkort, och du behöver inte ens lämna ditt hus. Använd dina nya krediter och dra nytta av de många exklusiva rabatter på produkter i Playstation Store som bara du som medlem PlayStation Plus kan dra nytta av! Din PlayStation Plus-prenumeration börjar när du har aktiverat digital kod. Som PlayStation Plus-medlem, kan du inte bara spela online, men du kan även använda appar som YouTube och Netflix att titta på video. Möjligheterna är oändliga, så titta runt i Playstation Store, hitta något som du vill ha och köp det!

Har du hittat en trevlig Playstation Smart Deal, och vill köpa det nu? Följ då dessa steg. Fyll i detaljerna, i tillägg till den valda Smart Deal, välj en betalningsmetod och slutför betalningen. Du kommer att få dina digitala koder på skärmen och i din email. Aktivera dina digitala koder när du vill, eller ge bort dem som en uppskattad present!