Bli en mediapartner

Välkommen till Livekort.se! Chansen är att du älskar internet och spel, men även att du har en blogg, YouTube-kanal eller en massa anhängare på sociala medier... Vi älskar det! Vill du samarbeta med oss?

Fördelar som en mediapartner

Dessa är de fördelar du kommer att njuta av när du arbetar med Livekort.se!

                                                                


Gratis speltid: Eftersom vi vet att alla gillar freebies! Hjälp oss att bygga vår publik och få gratis online-abonnemang för PSN, Xbox Live och Steam Network! Vi kan förse dig med en speciell inbjudan-kod som vi kan spåra när du får nya användare åt oss. Vi ger dig gratis speltid på konsolen av ditt val!

Öka din exponering och öka din publik: Vi har mer än 50 000 unika besökare per månad, och detta inkluderar inte vår växande 80 000++ email-lista. Bli en Livekort.se mediapartner och börja öka din publik idag! Vi promotar alla bästprestanda partners varje vecka!

Giveaways från Livekort.se: Genom att göra din sociala mediekanal mer attraktivt genom att associera dig med oss kan göra dig berättigad till gratis giveaways och mer. Har du någonsin funderat på att starta en tävling för din publik på dina kanaler och sidor? Dina fans kommer att älska dig för det! Bli en partner och vi kan hjälpa till att få din målgrupp mer engagerade, med en gång!

 

Är du en Youtubare?
Börja promota oss och bjud in användare!

Gör en PR-video och få GRATIS SPELTID PÅ VALFRI KONSOL. Ju fler inbjudningar du får, desto längre speltid. Eller äsch, få oss 100 inbjudningar och du kommer att spela gratis hela det här året!
Låter det bra?

Detta är dealen:
Allt du behöver göra är att göra en PR-video om Livekort.se och skicka oss en länk till din kanal. Om vi är imponerade av dina siffror, skickar vi dig en gratis prenumeration på valfri konsol (Xbox Live, PSN eller Steam).

När du har fått din kod (som tar bara några minuter) gör du bara en video som förklarar hur enkelt hela processen (lägga till krediten på ditt spelnätverk) var!

Få betalt av Livekort.se

Ok, så du är väldigt bra på det innehåll du producerar! Skulle du vilja ha ett deltidsjobb med oss?

Vi söker ständigt efter Youtube-kreatörer, bloggare och folk med inflytande på sociala medier med stor publik.

Om du skulle vilja få ut mer av Livekort.se än gratis spelkoder (vi snackar pengar!), fyll då i formuläret nedan och se till att du nämner det i lämplig kryssrutan...

Ansök nu!

Vi kommer att kontakta dig med all information du behöver för att börja idag! Låt oss höra från dig:

En enkel enkät för att få reda på ditt namn, e-post, hemsida, blogg, sociala medier-profil, Youtube och kryssrutan för att veta om du skulle vara intresserad av att få produkter eller lite pengar för ditt PR-material i framtiden...