Villkor

Introduktion

Nedan följer våra regler och villkor. Detta gäller alltid när du använder eller göra en beställning via vår webbplats(er) och ger viktig information för dig som köpare. Läs därför villkoren noggrant. Vi föreslår också att du sparar eller skriver ut dessa villkor så att du kan granska dem igen vid ett senare tillfälle.

Vilka är vi?

Qdistribu BV, stationerat i Flight Forum 40, 5657DB Eindhoven, Nederländerna, Chamber of Commerce: 64,322,637 (kollektivt, "vi, oss, etc."). Via hemsidan/hemsidorna av Qdistribu BV kunden (härefter hänvisad som “du”) köpa koder, krediter etc. för diverse tjänster.Vi levererar bara koder som kan lösas in hos externa tjänsteleverantörer vilka produkten i fråga är menad för.

Eftersom vi bara kan erbjuda koden är vi inte ansvariga och förpliktigade för problem som du kan ha med en tredjepart. Var vänlig kontakta dessa tredje parter om du upplever problem, frågor, dispyter eller potentiella konflikter med legala krav som uppstår från en överenskommelse du har ingått med denna specifika tredje part.

Du håller inte oss skyldiga för möjliga påståenden från tredje parter som är relaterade till vad som beställdes på vår webbsida.


Tillämpbarhet och genomförsel

Alla erbjudanden, avtal och leveranser gjorda av Qdistribu BV, gäller dessa allmänna villkor, såvida inte uttryckligen annat kommit överens om skriftligen.

Överenskommelsen är gjord när du som kund accepterar det, det vill säga när du klickar på "Beställ"-knappen. Från detta ögonblick är du förpliktigad att fullföra din betalning och vi är förpliktigade att leverera.

Vi kommer att bekräfta överenskommelsen via e-post. Du är ansvarig för att du har gett korrekt e-postadress, eftersom du kommer att få din beställning per din e-post. Vi kan inte skicka din beställning till någon annan e-post förutom den som du uppgav i samband med beställningen.

Din beställning är skickad till din e-post efter att du har fullfört transaktionen. Leveranstiden varierar beroende på den betalningsmetod som du har valt. Överenskommelsen är arkiverad hos oss.

Om beställningen inte är korrekt eller inte fungerar, vänligen kontakta oss så snart som möjligt. Detta kan ske på olika sätt. Vi kommer att svara så snart som möjligt, dock senast inom 30 dagar. Detta gäller även för andra kriterier.


Information

Alla priser som anges på vår hemsida är inklusive moms och andra avgifter och extra kostnader. Endast för vissa betalningssätt kan ett ytterligare belopp komma att beräknas.

Innehållet på denna webbsida är noga kontrollerat men vi kan inte garantera att all information är korrekt alla gånger. På grund av detta är alla priser och all övrig information på vår webbsida med reservation för tydliga programfel eller stavfel.

Betalning

Du kan välja att betala genom olika betalningsmetoder. På webbplatsen/webbplatserna hittar du mer information om detta. Vissa betalningsmetoder innebär ytterligare transaktionskostnader. Leveransen av ordern kan bli försenad p.g.a. valet av en viss betalningsmetod.

Ångerrätt och returneringsrätt

Enligt Distans- och hemförsäljningslagens tillämpas inte 14 dagars ångerrätt när kunden köper digitalt innehåll som levereras på annat sätt an fysiskt medium. Genom att kunden accepterar villkoren samtycker kunden till att ångerrätten inte gäller för digitalt innehåll som levereras på annat sätt än på ett fysiskt medium. 

Personlig information

Vi behandlar din personliga data i enlighet med vår sekretesspolicy på vår hemsida. 

Sammanfattning

Holländsk lag är tillämpad för alla överenskommelser med Qdistribu BV.

Alla konflikter som kan uppstå lämnas till den engelska domstolen, om inte annat är anges för det specifika fallet.

Om ett påstående i dessa villkor är förklarat giltigt kommer detta inte att påverka de generella villkoren. Vi kommer att definiera ett nytt villkor gemensamt med dig, kunden, där det ursprungliga avtalet kommer att försöka följas så noga som möjligt.

Kontaktdetaljer

Om du har frågor som inte blev besvarade eller kommentarer efter att ha läst dessa villkor, var vänlig kontakta oss via post eller e-post.

Qdistribu B.V.

Flight Forum 40,
5657DB Eindhoven,
The Netherlands

VAT/MOMS-nummer: NL855615047B01
KvK: 64322637

Telefon: +46 851 971 680 (måndag till fredag 09:00 - 14:00)