About Us?

Vi har många års erfarenhet inom onlineförsäljning och är specialiserade inom digital distribution av spel, prenumerationer och presentkort. Med leverans online sparar våra kunder både tid och pengar.
Vårt uppdrag är att tillhandahålla en säker och effektiv plattform där människor kan köpa och sälja digitala varor. Vi garanterar att våra användare är helt nöjda med vår högkvalitativa service.

Ett namn du kan lita på


Det är väldigt lätt för oss att berätta för dig hur fantastiska vi är! Men ta inte bara vårt ord för det.
Vi värdesätter all våra kunders feedback, oavsett om det är negativt eller positivt.
TrustPilot, den ledande online-regulatorn för e-handelswebbplatser, har rankat konsekvent inte lägre än 9/10, med över 5 000 röster vid denna tidpunkt.

Att se är, som de säger, att tro, och som du kan se är vi ett namn som du kan lita på!

 

24/7 kundsupport


Vi tror att alla affärer endast är lika bra som dess kundsupport. Det är därför vi är stolta att säga att Flawless Shopping BV erbjuder kundsupport online på, 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.

All support utförs på engelska av RIKTIGA och passionerade kundserviceagenter, vars mål är att se till att alla frågor, frågor och klagomål behandlas snabbt och professionellt.

Alla stora betalningsmetoder accepteras


I dagens moderna värld är det viktigt att vara flexibel, det är därför vi erbjuder många olika sätt att säkert betala för dina köp.

Oavsett om du vill använda ett kredit- eller betalkort från Visa, Mastercard eller American Express, ditt PayPal-konto eller nyare metoder som Bancontact/Mister Cash, iDeal eller till och med Bitcoin!

Du kan vara säker på att vi tar din online-säkerhet på allvar, och du kan snabbt genomföra köp med totalt lugn.

Vi kommer inte att sluta tills vårt namn är det första du tänker på när det gäller att köpa digitala koder, oavsett var i världen du är!

 

Vår kundservice är öppen från:

Måndag till söndag 24/7 Chattsupport på engelska

 

För övriga ändamål kan du nå oss på:

+46 1 0138 8260 eller 24/7 via vår Live chat!

Mejla oss på:  [email protected]

 

Service Company:
Flawless Shopping BV

Postadress:
Flight Forum 40,
5657 DB, Eindhoven
The Netherlands

VAT-nummber: NL855615047B01
KvK: 64322637

 

Villkor » Ansvarsfriskrivning» Integritet »