Playstation Plus 365 dagar
  • Inga dolda avgifter!

  • Över 1 miljon nöjda kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 kundsupport

  • Koden levereras direkt!

Playstation Plus 365 dagar

2703

Sålda!

Playstation Plus 365 dagar

kr 512,25

/st

  • Inga dolda avgifter!

  • Över 1 miljon nöjda kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 kundsupport

  • Koden levereras direkt!

kr 512,25

/st

Produktantal

kr 510,00

New

+kr 0,00

Totalbelopp:

kr 512,25

Genom att klicka på beställ-knappen, godkänner du villkoren.

Beskrivning Playstation Plus 365 dagar

Playstation Plus 365 dagar

OBS: PlayStation inlösen koder representeras av landet och kan endast lösas in via motsvarande konton. Se till att du har valt lämpligt i samband med ditt spelkonto. Återbetalning är ej möjlig efter leverans
Skaffa dig i online spelsekvenser med PlayStation Plus 365 dagar. Denna 365 dagar paket är perfekt för en spelare som brinner för säsongsspel spela. Glöm inte, är denna produkt endast giltig i Sverige.

Vad kostar PlayStation Plus 365 dagar Sverige

Standardpriset för PlayStation Plus 365 dagars varierar beroende på var du köper dem från.
Tänk på att försöka hitta de billigaste PlayStation Plus 90 dagars kan leda till vissa problem som många säljare på nätet bära stulna eller olagliga abonnemang
Våra PlayStation Plus 365 dagars koder är 100% legitima (du kan kontrollera vår FAQ)och några av de billigaste PlayStation Plus 365 dagars abonnemang som finns på marknaden. Våra priser är låga eftersom vi köper i bulk tillåter oss att erbjuda rabatterade PlayStation Plus 90 dagars koder.
Du kan vara säker på våra koder kommer att fungera för dig. Om du är osäker eller upplever någon typ av problem med dina koder, kom ihåg att du kan kontakta vår chatt 24/7 med dina frågor.

Använda PlayStation Plus 365 dagar

PlayStation har stora fördelar som gratis spel för sina medlemmar. Det är lätt att spara pengar i PlayStation Store eftersom de har ofta rabatter för online-beställningar, inklusive ett stort urval av nedladdning endast Blu-Ray titlar. Som en del av PlayStation Plus inkluderar tillgång till många appar som Netflix, nu TV och Amazon Instant Video.
Eftersom vi levererar koden digitalt och direkt i din e-post, kommer du omedelbart att kunna lösa in levande kod.

Spela online med dina vänner

Ett PlayStation Plus-medlemskap kan du spela spel online med dina vänner. Medan lokala multiplayer är möjlig utan ett PlayStation Plus-prenumeration, att ansluta via Internet för att spela med andra spelare runt om i världen ett medlemskap krävs.
Använda i spelet menyer, kan du lägga till vänner till din vän lista för att se vilka spel de är för närvarande spelar så att du kan hoppa in och spela med dem när som helst.

Gratis spel

Varje år erbjuder PlayStation 60+ spel för gratis nedladdning för spelare med ett PlayStation Plus-medlemskap. Spelen erbjuds över PlayStation Vita, PlayStation 3 och PlayStation 4 konsoler och kan laddas ner och spelas så länge medlemskapet förblir aktiv.
Spel levereras varje månad, med två spel för varje system som automatiskt laddas ner till respektive system i början av varje månad. Så länge din prenumeration är aktiv, får du automatiskt de senaste gratis spel från Sony.

Varför köpa PlayStation Plus Sverige 365 dagar?

Ett PlayStation Plus 365 dagars medlemskap är nästa steg i din spel äventyr. Genom att ha tillgång till online-spel, kan du verkligen få ut det mesta av din spelsamling genom att uppleva spel med dina vänner och spelare runt om i världen. Få tillgång till exklusivt nedladdningsbart innehåll för dina spel och dra nytta av rabatter och gratis månads spel leveranser till alla dina PlayStation-system. En PS Plus-medlemskap är där nästa generations spelare spela nästa generations spel.

Köpa PlayStation Plus 365 dagar från Livekort.se

Att beställa vårt PlayStation Plus 365 dagar Sverige är mycket lätt. Ge din information med betalning och du kommer omedelbart att få din 90 dagar kod på skärmen. Vi kommer att vara att skicka ett e-postmeddelande med en länk till koden också.

Andra kollade också in:

Alla varumärken och registrerade varumärken tillhör sina rättmätiga ägare.
De produktnamn och bilder som används på denna webbplats är endast i identifieringssyfte.