PlayStation Network Card 400 SEK
 • Inga dolda avgifter!

 • Över 1 miljon nöjda kunder!

 • 100% produktgaranti!

 • 24/7 kundsupport

 • Koden levereras direkt!

PlayStation Network Card 400 SEK

3449

Sålda!

PlayStation Network Card 400 SEK

kr 440,00

/st

 • Inga dolda avgifter!

 • Över 1 miljon nöjda kunder!

 • 100% produktgaranti!

 • 24/7 kundsupport

 • Koden levereras direkt!

kr 440,00

/st

Produktantal

kr 440,00

New

+kr 0,00

Totalbelopp:

kr 440,00

Genom att klicka på beställ-knappen, godkänner du villkoren.

Beskrivning PlayStation Network Card 400 SEK

PlayStation Network Card 400 SEK

Observera att koden fungerar bara på svenska PSN-konton. När din beställning har skickats kan den inte återbetalas så se till att du kommer att använda denna kod på ett svenskt PSN-konto och Store.

PlayStation Network Card 400 SEK

Förbeställ spel och gå direkt till början av kön och få dem automatiskt levereras till din PS3 eller PS4 vid midnatt på dagen för övergång. Ta reda på mer på eu.playstation.com/pre-order-introduction. Med ett stort urval av artiklar, inklusive spel, demos, expansionspaket och videor, samt regelbundet uppdaterade specialerbjudanden på olika titlar som tidigare släppts till bra priser. Erfarenhet blockbuster serien samt spel tillgängliga enbart för att hämta via PlayStation Network. Kolla in den ständigt växande utbud av PS One och PS2 Classics, liksom ett brett utbud av indiehits.

Hur du löser in

 • Skapa ditt egna Sony Entertainment Network-konto på eu.playstation.com/registration.
  • Logga in på PlayStation Store eller vår onlinebutik.
  • Välj "Redeem codes" alternativet (för PS Vita, först trycka på ikonen Alternativ vid foten av skärmen).
  • Ange 12-siffriga kupongkoden och välj sedan "Fortsätt".
  • Följ instruktionerna på skärmen för att lösa din rabattkod. Rabattkoder är skiftlägeskänsliga och måste anges exakt som visas.

Vad är PlayStation Store?

Välkommen till en stor värld av underhållning för din PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita och PSP, alla levereras direkt från PlayStation Store. Gå in på PlayStation Store direkt från din PS4, PS3, PS Vita och PSP, eller genom att använda Media Go-programmet på datorn, och med bara några klick kan du ladda ner från vårt breda utbud av tillgängligt innehåll.

Vad är PlayStation Network?

PlayStation Network (PSN) är onlinetjänsten för PlayStation 3, PlayStation 4 och PlayStation Vita. Det är där du går att spela online, chatta med vänner och ladda otro spel och extra innehåll. Det är en värld av exklusiva erbjudanden och spel samhällen. Bäst av allt, det kostar inte en sak att registrera dig. Förvandla din PS3 och PS4 till en underhållnings nav för hela familjen med PSN och ansluta till din favoritmusik, TV och filmer.

Använda PlayStation Network Card 400 SEK

Ett utmärkt sätt att övervaka dina egna eller en familjemedlemmar spenderar på PlayStation Store använder PlayStation Network Card. Du kan spendera kredit inne i PlayStation Store utan att använda någon av din kredit / betalkort till PlayStation Store med PSN-kortet. Du kommer att kunna använda din PSN-kort med massor av tillgängliga produkter såsom fullständiga spel, filmer, avatarer, musik och mer inne i PlayStation Store. PlayStation Network Card finns på alla enheter som PlayStation Store är tillgänglig. Som exempel kan nämnas: Vita, PS3, PS4 och PS Vita.

Köpa PlayStation Network Card 400 SEK

På Livekort.se erbjuder vi olika PlayStation Network Cards. För att beställa din PlayStation Network Card 400 SEK, klicka beställ nu väljer betalningssätt, ange din e-post om du använder PayPal säkerställa att det är samma e du använder för ditt konto, bekräfta betalningen!
Strax efter, kommer koden att visas på displayen, och skickas till din inkorg!

Andra kollade också in:

Alla varumärken och registrerade varumärken tillhör sina rättmätiga ägare.
De produktnamn och bilder som används på denna webbplats är endast i identifieringssyfte.