Call of Duty: Ghosts PC
  • Inga dolda avgifter!

  • Över 1 miljon nöjda kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 kundsupport

  • Koden levereras direkt!

Call of Duty: Ghosts PC

44

Sålda!

Call of Duty: Ghosts PC

kr 84,49

/st

  • Inga dolda avgifter!

  • Över 1 miljon nöjda kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 kundsupport

  • Koden levereras direkt!

kr 84,49

/st

Produktantal

kr 119,00

New

+kr 0,00

Totalbelopp:

kr 84,49

Genom att klicka på beställ-knappen, godkänner du villkoren.

Beskrivning Call of Duty: Ghosts PC

Call of Duty: Ghosts PC

Call of Duty: Ghosts är en extraordinär steg framåt för en av de största underhållning franchise genom tiderna. Detta nya kapitel i Call of Duty-serien har en ny dynamik där spelarna är på sidan av en lamslagen nation kämpar inte för frihet eller frihet, utan helt enkelt för att överleva.
Tankning allt detta nya Call of Duty erfarenhet, levererar seriens nya nästa generations motor fantastiska nivåer av nedsänkning och prestanda, allt med bibehållen hastighet och smidighet med 60 bilder per sekund över alla plattformar.

Single Player Campaign

Tio år efter en förödande mass händelse, har USA:s gränser och balansen i global makt förändrats för alltid. Som vad som finns kvar av landets Special Operations styrkorna, en mystisk grupp som kallas bara som "Ghosts" leder kampen tillbaka mot en nykläckta, tekniskt överlägsen global makt.
En ny Call of Duty Universe: För första gången i serien historia, kommer spelarna ta på det svagare roll med Call of Duty: spöken; outnumbered och outgunned spelare måste kämpa för att återta en fallen nation i en ytterst personlig berättelse. Spelare kommer att lära känna en helt ny cast tecken och besöka lokaler i en förändrad värld som inte liknar något sett i Call of Duty® innan.

Multiplayer

I Call of Duty: Spöken du inte bara skapa en klass, du skapar en soldat, en första för serien. I den nya Create-A-soldat systemet, spelare kan ändra utseende av deras soldat genom att välja huvudet, kroppstyp, huvud-redskap och utrustning, och för första gången i en Call of Duty® spel, spelaren kan också väljer sitt kön. Med 20.000 möjliga kombinationer, är detta den mest flexibla och omfattande karaktär anpassning i Call of Duty historia.
Nya dynamiska kartor är utvecklingen av multiplayer. De omfattar interaktiva element och spelare utlöste händelser som gör miljön utvecklas som varje match går vidare. Hela landskapet kan skifta och tvinga spelarna att ändra taktik och strategier.

Call of Duty: Ghosts introducerar nya taktiska spelarrörelser. Den nya kontextuella lean systemet tillåter nu spelarna att luta runt hinder utan att lägga knappkombinationer eller helt lämna locket. Den nya mantling systemet tillåter vätskerörelse över föremål med bibehållen fart. Knäet slide möjliggör en naturlig övergång från tävlar huk till benägna.
Call of Duty: spöken levererar över 20 NYA Kill Ränder såsom Juggernaut Maniac, den Helo Scout, gammet och ODIN Strike. Spelare kan även ta in vakthund Riley, från enspelarkampanjen, för att skydda och även för att attackera fiender. Det finns också mer än 30 nya vapen, inklusive en helt nytt vapen klass: Marksman gevär.

Beställa Call of Duty: Ghosts

För att beställa Call of Duty: Ghosts har vi gjort det så enkel som möjligt. Inom några minuter kommer du att ha önskad spel i ditt hem. Allt du behöver göra är att fylla i dina uppgifter, välj en betalningsmetod och slutför betalningen. Det är så enkelt är det! Koden kommer att visas direkt under skärmen och skickas inom några minuter till din email så att du har en kopia.

SYSTEM REQUIREMENTS

MINIMUM

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit

CPU: Intel® Core™ 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom™ X3 8750 2.4 GHZ or better

RAM: 6 GB RAM

HDD       : 40 GB HD space

Video: NVIDIA® GeForce™ GTS 450 / ATI® Radeon™ HD 5870 or better

RECOMMENDED

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit

CPU: Intel® Core™ i5 – 680 @ 3.6GHz

RAM: 8 GB RAM

HDD       : 40 GB HD space

Video: NVIDIA® GeForce™ GTX 760 @ 4GB

 

Andra kollade också in:

Alla varumärken och registrerade varumärken tillhör sina rättmätiga ägare.
De produktnamn och bilder som används på denna webbplats är endast i identifieringssyfte.