Call of Duty: Black Ops 3 PC
 • Inga dolda avgifter!

 • Över 1 miljon nöjda kunder!

 • 100% produktgaranti!

 • 24/7 kundsupport

 • Koden levereras direkt!

Call of Duty: Black Ops 3 PC

396

Sålda!

Call of Duty: Black Ops 3 PC

kr 123,25

Pris per styck

 • Inga dolda avgifter!

 • Över 1 miljon nöjda kunder!

 • 100% produktgaranti!

 • 24/7 kundsupport

 • Koden levereras direkt!

kr 123,25

Produkt antal

kr 290,00

New

+kr 5,13

Totalbelopp:

kr 128,18

Observera:

Transaktioner som görs med Bitcoin har en leveranstid på upp till 1 timma. Koden kommer att skickas efter att vi har bekräftat betalningen.

OBS!

Vi accepterar endast kreditkort från Sverige

I vissa fall kontrolleras beställningar manuellt, det kan då ta ett par minuter.

OBS!

Vi accepterar endast kreditkort från Sverige

I vissa fall kontrolleras beställningar manuellt, det kan då ta ett par minuter.

OBS!

Vi accepterar endast kreditkort från Sverige

I vissa fall kontrolleras beställningar manuellt, det kan då ta ett par minuter.

Call of Duty: Black Ops 3 PC

Välkommen till Call of Duty: Black Ops 3, en mörk, vridet framtid där en ny typ av Black Ops soldat framträder och linjerna är suddiga mellan vår egen mänsklighet och den teknik vi skapade för att ligga steget före, i en värld där banbrytande militär robotik definierar krigföring.

Call of Duty: Black Ops 3 kombinerar tre unika spellägen : Kampanj, Multiplayer och Zombies ger fans med den djupaste och mest ambitiösa Call of Duty någonsin. Kampanjen har utformats som en co-op spel som kan spelas med upp till 4 spelare online eller som en solo filmisk thrill-ride. Multiplayer blir seriens djupaste , mest givande och mest engagerande hittills med nya sätt att rangordna upp, anpassa och redskap upp för strid. Och Zombies levererar en helt ny otrolig upplevelse med en egen berättelse.

Call of Duty: Black Ops 3 kan spelas helt online, och för första gången var av erbjudanden har sina egna unika spelare XP och progression system. Titel inleder en oöverträffad nivå av innovation, inklusive häpnadsväckande miljöer, aldrig tidigare upplevt vapen och förmågor, och införandet av en ny, förbättrad vätskerörelsesystem . Allt detta är väcks till liv av avancerad teknik anpassad utformad för denna avdelning, inklusive nya AI och animeringssystem och grafik som omdefinierar normerna Call of Duty fans har kommit att förvänta från den kritikerrosade serien, med den senaste belysningssystem och visuella effekter.

INTRODUCING A NEW ERA OF BLACK OPS:

Call of Duty: Black Ops 3 distribuerar sina spelare i en framtid där bio-teknik har möjliggjort en ny typ av Black Ops soldat. Spelare nu alltid på och alltid ansluten till underrättelsenätet och deras kolleger agenter under strid. I en värld mer splittrad än någonsin, denna elit truppen består av män och kvinnor som har ökat sin bekämpa kapacitet att bekämpa snabbare, starkare och smartare. Varje soldat måste fatta svåra beslut och besöka mörka platser i detta engagerande, grynig berättelse.

A CALL OF DUTY CAMPAIGN UNLIKE ANYTHING BEFORE IT:

Treyarch höjer Call of Duty social spelupplevelse genom att leverera en kampanj med möjligheten att spela kooperativt med upp till fyra spelare online, med hjälp av infrastruktur samma krigsvana nätverk och sociala system som stöder dess världsklass Multiplayer och Zombies spellägen . Designad för co-op och re-spelbarhet, spelare möter alla episka filmspel stunder Call of Duty är känd för att leverera såväl som nya öppna området arena-stil spelelement är utformade för att tillåta spelare att närma sig spelet med en annan strategi varje gång de spelar. Och nu, är varje spelare helt anpassningsbara : från vapen och loadouts , till förmågor och kläder, alla med full progressionssystem och en personlig arsenal för att visa upp prestationer, vilket ger en ständigt utvecklas kampanj erfarenhet.

PREPARE FOR A LEVELED-UP MULTIPLAYER:

Med Black Ops 3, premiär Treyarch en ny fart baserad kedjad-rörelsesystemet , vilket gör att spelarna att smidigt förflytta sig genom miljön med finess genom kontrollerad dragkraft hopp, diabilder och mantling förmågor i en mängd olika kombinationer, allt medan fullständig kontroll bibehållande över ditt vapen på alla gånger. Kartor är utformade från grunden upp för den nya rörelsen systemet, vilket gör att spelarna att lyckas med traditionell rörelse, samt avancerade taktik och manövrar.

Black Ops 3 multiplayer införs också nya specialist karaktär systemet, som tillåter spelare att rangordna upp och behärska varje specifik karaktärs stridshärdade kapacitet och vapen. Med detta tillägg till traditionella och vapen XP progressioner system ger Black Ops 3 multiplayer spelare tre olika sätt att rangordna upp.

FIGHT THE UNDEAD IN AN ALL-NEW HORROR STORY:

Ingen Treyarch titel skulle vara komplett utan sin signatur Zombies erbjudande - en full spelupplevelse med sin egen distinkta story direkt ur lådan. Black Ops 3 Zombies är den mest uppslukande och ambitiösa Call of Duty Zombies hittills, med en full XP progression system för spelare som ger djup och re-spelbarhet till ingreppsspel zombies fans har kommit att förvänta.

Beställa Call of Duty: Black Ops 3

För att beställa Call of Duty: Black Ops 3 har vi gjort det så enkel som möjligt. Inom några minuter kommer du att ha önskad spel i ditt hem. Allt du behöver göra är att fylla i dina uppgifter, välj en betalningsmetod och slutför betalningen. Det är så enkelt är det! Koden kommer att visas direkt under skärmen och skickas inom några minuter till din email så att du har en kopia.

SYSTEM REQUIREMENTS

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit

Processor: Intel® Core™ i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom™ II X4 810 @ 2.60 GHz

Memory: 6 GB RAM

Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 470 @ 1GB / ATI® Radeon™ HD 6970 @ 1GB

Storage: 60 GB available space

Sound Card: DirectX Compatible

Hur köper jag Call of Duty: Black Ops 3 PC?

Att köpa Call of Duty: Black Ops 3 PC från Livekort.se är lika enkelt som 1 2 3! Fyll i din e-postadress, välj en betalningsmetod och slutför betalningen!

Varför köpa från oss?

 • Våra koder är 100% ligitima och inköpta från officiella leverantörer.
 • Vi har några av de billigaste Call of Duty: Black Ops 3 PC på marknaden.
 • Flera olika betalningsmetoder.
 • Vi skickar din digitala kod direkt till din e-mail efter genomfört köp.
 • Effekttiv kundsupport om du har problem eller frågor gällande ditt köp.
 • Pre-Order produkter kommer att levereras före eller på det angivna datumet, medan varorna i lager kommer att levereras omedelbart i avvaktan på säkerhetskontroller.
 • Inköp som anses vara kommersiella kommer inte att godkännas.
 • Du köper endast en digital kod.
 • För mer information, kolla in vår FAQ.
 • Om du upplever problem med ett köp, var vänlig meddela oss via vårt kontaktformulär.
 • Dessa nedladdningsbara koder produceras av spelets utvecklare och är därför original.
 • Dessa koder har inget utgångsdatum.
 • Nedladdningsbart innehåll eller DLC-produkter - Du måste ha det ursprungliga spelet för att kunna spela denna expansion.

Andra kollade också in:

Adam

Snabb och smidig leverans med instruktioner

2018-03-27 08:27:19
Denny

Smidigt och supersnabbt, fick min kod på några minuter. Rekommenderas!

2018-02-26 05:55:41
TSJ

Very Good

2017-12-05 22:20:57
Lars J

Inget att klaga på.

2017-07-13 20:49:29

Alla varumärken och registrerade varumärken tillhör sina rättmätiga ägare.
De produktnamn och bilder som används på denna webbplats är endast i identifieringssyfte.