Star Wars: Battlefront PC
  • Inga dolda avgifter!

  • Över 1 miljon nöjda kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 kundsupport

  • Koden levereras direkt!

Star Wars: Battlefront PC

143

Sålda!

Star Wars: Battlefront PC

kr 168,49

/st

  • Inga dolda avgifter!

  • Över 1 miljon nöjda kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 kundsupport

  • Koden levereras direkt!

kr 168,49

/st

Produktantal

kr 105,00

New

+kr 0,00

Totalbelopp:

kr 168,49

Genom att klicka på beställ-knappen, godkänner du villkoren.

Beskrivning Star Wars: Battlefront PC

Star Wars: Battlefront PC

I Star Wars Battlefront har en hel flotta X-vingar och TIE-fighters expanderat över himlen. Hoppa på den kejserliga hastighetscykeln och försök att undvika blasterbranden som kommer din väg. Delta i de nya, legendariska Star Wars-striderna. Var hjälten; Skapa dina egna oförglömliga stunder i Star Wars Battlefront.

STAR WARS BATTLEFRONT - ORIGIN– finns här på Livekort.se till bästa priset.

Vad kostar STAR WARS BATTLEFRONT - ORIGIN

Standardpriset för STAR WARS BATTLEFRONT - ORIGIN varierar beroende på vart du köper det från.

Tänk på att försöka hitta de billigaste STAR WARS BATTLEFRONT - ORIGIN kan leda till vissa problem som många säljare på nätet bära stulna eller olagliga abonnemang

Våra STAR WARS BATTLEFRONT - ORIGIN STEAM koder är 100% legitima (du kan kontrollera våra FAQs) och några av de billigaste STAR WARS BATTLEFRONT - ORIGIN koder som finns på marknaden. Våra priser är låga eftersom vi köper i bulk ger oss möjlighet att erbjuda rabatterade STAR WARS BATTLEFRONT - ORIGIN koder.

Du kan vara säker på våra koder kommer att fungera för dig. Om du är osäker eller upplever någon typ av problem med dina koder, kom ihåg att du kan kontakta vår chatt 24/7 med dina frågor.

Om STAR WARS BATTLEFRONT - ORIGIN

Har du någonsin längtat efter att gå med i Mörkets Sida? Det är inom räckhåll nu! Bli Darth Vader till Force Choke dina fiender eller kejsar Palpatine för att utöva kontroll över galaxen. Du kan också dominera slagfältet som Luke Skywalker eller hjälpa din armé med Enhanced Squad Shield med Princess Leia.

Delta i 9 olika lägen med 8 till 40 spelare. Stöd eller stoppa AT-AT-överfallet. Dominera himlen i Fighter Squadron-läge eller ta en blast i det traditionella laget Dödsmatch. Kämpa för överlägsenhet över fem huvudpunkter eller besegra hjälten. Team upp för att säkra de värdefulla lastlådorna i "fånga flaggan" till varje pris.

Striderna har tagits till en helt annan nivå av spänning. Det som gör dem unika är ljudeffekterna och replikerna som återspeglar 100% av Star Wars universets äkthet.

Köpa STAR WARS BATTLEFRONT - ORIGIN

Att köpa från Livekort.se är lika enkelt som 1 2 3! Fyll i din e-postadress, välj en betalningsmetod och slutför betalningen!

*om du använder PayPal säkerställ att det är samma e-postadress du använder för ditt konto*

Inom några sekunder efter din betalning får du den digitala koden på skärmen och till din inkorg (glöm inte att kolla din skräppost mapp om inget visas!)

 SYSTEM REQUIREMENTS

Operating System: 64-bit Windows 10

Processor: Intel i5 6600

Memory: 16 GB RAM

Graphics: 4 GB VRAM - nVidia GeForce GTX 970 / AMD Radeon R9 290

HDD 40 GB HD

Andra kollade också in:

Alla varumärken och registrerade varumärken tillhör sina rättmätiga ägare.
De produktnamn och bilder som används på denna webbplats är endast i identifieringssyfte.