The Sims 3 - Movie Stuff PC DLC
  • Inga dolda avgifter!

  • Över 1 miljon nöjda kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 kundsupport

  • Koden levereras direkt!

The Sims 3 - Movie Stuff PC DLC

29

Sålda!

The Sims 3 - Movie Stuff PC DLC

kr 71,95

/st

  • Inga dolda avgifter!

  • Över 1 miljon nöjda kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 kundsupport

  • Koden levereras direkt!

kr 71,95

/st

Produktantal

kr 95,00

New

+kr 0,00

Totalbelopp:

kr 71,95

Jag förstår att detta är en regionslåst produkt.

Genom att klicka på beställ-knappen, godkänner du villkoren.

Beskrivning The Sims 3 - Movie Stuff PC DLC

The Sims 3 - Movie Stuff PC DLC

VIKTIGT: Denna product är nedladdningsbart extrainnehåll (DLC)

Detta innehåll kräver grundspelet The Sims™ 3 på Steam för att kunna spela.

Ta all glitter och glamour i Hollywood rakt in dina simmars hem med The Sims™ 3 Movie Stuff! Lagt grunden för fler unika berättelser med tydligt tema inredning, möbler och kläder inspirerade av ikoniska filmgenrer. Med ett brett utbud av artiklar från en obehagligt krypta säng till en tio liters hatt, berätta historier om maskerade vigilanten, västra cowboys (och cowgirls), och bli inspirerad att skapa udda skräckhistorier. Däck ut dina simmar som Silver Screen legender som deras stad möter Tinseltown!

Mode

Oavsett om du skapar en caped gör-gooder eller en skändlig über-skurk är din sim kommer att se helt super i en rad åtsittande, over-the-top kostymer-inklusive den mäktiga och mystiska Super Justice Llama!

Skräm dina Sims grannar med lekfullt fasansfulla kostymer. Gotisk dräkt inkluderar val i makabra färger som svart och röd med funktioner som framträdande sömmar och massor av revor och tårar för att just stigit-from-the-graven utseende.

Tid att prassla upp några nya blindgångare tror jag. Med volang käkar, smarta västar och utsmyckade viktorianska klänningar, kommer dina simmar ser ut som de skulle vara rätt hemma i någon dammig västra salong.

Nya frisyrer, hattar och hjälmar

Toppa dina Sims’ biokänsla med ett urval av show-stopp huvudbonader och frisyrer. Från en bevingad hjälte hjälm till en flytta trassliga gothic "göra en spöklik brudslöja , kommer din sim ser redo för sin närbild.

Décor

Skapa en lya eller gömställe passar för en maskerad hjälte eller ens deras ärkefiende med skulpturer, memorabilia och mer inspirerad av de största serietidningshjälte filmer. Dina simmar kan även känna att de är på väg att återuppta sin hemliga identitet i sin nya telefon-monter dusch!

Ge dina Sims’ hem en folklig gräns attityd som säger, "Howdy, partner." Old timey möbler som en trä fåfänga och en folklig gungstol kommer att lägga några klassiska västerländsk stil till dina simmars värld.

Dina simmar är i för några skrämma... med stil. Du kommer att ha en fruktansvärt god tid smycka ut dina simmars hem i fräck skräck inredning inklusive en mardröms bokhylla, ett spindelnät dörr, och burkar av vem-vet-vad.

Köpa The Sims 3 - Movie Stuff DLC

För att beställa The Sims 3 - Film Stuff DLC har vi gjort det så enkelt som möjligt. Inom några minuter kommer du att ha önskat spel i ditt hem.

Allt du behöver göra är att fylla i dina uppgifter, välj en betalningsmetod och slutför betalningen. Det är så enkelt! Koden kommer att visas direkt under skärmen och skickas inom några minuter till din email så att du har en kopia. Livekort.se gillar att göra det lätt för dig!

SYSTEM REQUIREMENTS

OS: Windows XP (Service Pack 2) or Windows Vista (Service Pack 1)

Processor: (XP) 2.0 GHz P4 processor or equivalent; (Vista) 2.4 GHz P4 processor or equivalent

Memory: (XP) 1 GB; (Vista) 1.5 GB

Graphics: 128 MB Video Card with support for Pixel Shader 2.0

DirectX®:

Hard Drive: At least 6.5 GB of hard drive space with at least 1 GB additional space for custom content

Sound:

Built-in Graphics:

Intel Integrated Chipset, GMA X3000 or above.

2.6 GHz Pentium D CPU, or 1.8 GHz Core 2 Duo, or equivalent

0.5 GB additional RAM

Andra kollade också in:

Alla varumärken och registrerade varumärken tillhör sina rättmätiga ägare.
De produktnamn och bilder som används på denna webbplats är endast i identifieringssyfte.