Tom Clancy's Rainbow Six: Siege PC
  • Inga dolda avgifter!

  • Över 1 miljon nöjda kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 kundsupport

  • Koden levereras direkt!

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege PC

81

Sålda!

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege PC

kr 178,00

/st

  • Inga dolda avgifter!

  • Över 1 miljon nöjda kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 kundsupport

  • Koden levereras direkt!

kr 178,00

/st

Produktantal

kr 174,00

New

+kr 0,00

Totalbelopp:

kr 178,00

Genom att klicka på beställ-knappen, godkänner du villkoren.

Beskrivning Tom Clancy's Rainbow Six: Siege PC

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege PC

Rainbow Six Siege är en intensiv, ny metod för first-person shooter upplevelse. Välj bland en mängd unika Counter-Terrorist Operatörer och behärska sina förmågor när du leder ditt lag genom spänd, spännande, och destruktiv team-baserad kamp.

Tom Clancys Rainbow Six Siege inbjuder spelare att behärska konsten av förstörelse. Intensiva nära håll konfrontationer, hög dödlighet, taktik, lagspel och explosiv action är i centrum för upplevelsen. Spelet sätter en ny bar för intensiva eldstrider och expert strategi i den rika arvet från tidigare Tom Clancys Rainbow Six spel.

THE SIEGE GAMEPLAY

För första gången i Rainbow Six, kommer spelarna delta i belägringar, en helt ny typ av kamp. Fiender har nu möjlighet att omvandla sina miljöer i fästen: de kan fälla, befästa och skapa defensiva system för att förhindra förlust av Rainbow lag.

För att möta denna utmaning, har spelarna en nivå av frihet unikt jämfört med tidigare Rainbow Six spel. Kombinera taktiska kartor, observations drönare, och en ny rappel system Rainbow lag har fler alternativ än någonsin att planera, attack, och sprida dessa situationer.

COUNTER TERRORIST UNITS

Counter terrorist agenter är utbildade för att hantera extrema situationer, såsom gisslan räddning, med kirurgisk precision. Som "kortdistans" specialister, är deras utbildning koncentreras på inomhusmiljöer . Rörelse i trånga formationer, de är experter på nära kvartalet bekämpa, rivning och samordnade angrepp. Rainbow Six Siege kommer att omfatta operatörer som kommer från fem av de mest globalt kända CTU: det brittiska SAS, American SWAT, den franska GIGN, den tyska GSG9 och ryska SPETSNAZ.

These Operators are specialists with their own expertise within Siege operations. Each has their own unique personality & specialty. Some are focused on assault where as others are defense-oriented. They can be combined within the same team to create new team strategies.

PROCEDURAL DESTRUCTION

Förstörelse är i hjärtat av The Siege gameplay. Spelare har nu oöverträffad förmåga att förstöra miljöer. Väggar kan splittras, öppna nya linjer av eld, och tak och golv kan brytas, skapa nya accesspunkter . Allt i miljön reagerar realistiskt, dynamiskt och unikt baserat på storleken och kaliber kulor du använder eller mängden sprängämnen du har angett. I Rainbow Six Siege, är förstörelse meningsfull och behärska det är ofta nyckeln till seger.

SINGLEPLAYER, MULTIPLAYER, CO-OP

Terrorist Hunt är tillbaka! Oavsett om du spelar ensam eller med vänner, är Terrorist Hunt en dynamisk shooter upplevelse med grip utmaningar, avancerade fiender och beroendeframkallande omspel.

Hur köper man Tom Clancy's Rainbow Six Siege

För att beställa Tom Clancys Rainbow Six Siege har vi gjort det så enkelt som möjligt. Inom några minuter kommer du att ha önskat spel i ditt hem. Allt du behöver göra är att fylla i dina uppgifter, välj en betalningsmetod och slutför betalningen. Det är så enkelt är det! Koden kommer att visas direkt under skärmen och skickas inom några minuter till din email så att du har en kopia.

Livekort.se gillar att göra saker enkla för dig!

SYSTEM REQUIREMENTS

MINIMUM:

OS: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64bit versions required)

Processor: Intel Core i3 560 @ 3.3 GHz or AMD Phenom II X4 945 @ 3.0 GHz

Memory: 6 GB RAM

Graphics: NVIDIA GeForce GTX 460 or AMD Radeon HD 5870 (DirectX-11 compliant with 1GB of VRAM)

Network: Broadband Internet connection

Storage: 30 GB available space

Sound Card: DirectX® 9.0c compatible sound card with latest drivers

RECOMMENDED:

OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64bit versions required)

Processor: Intel Core i5-2500K @ 3.3 GHz or better or AMD FX-8120 @ 3.1 Ghz or better

Memory: 8 GB RAM

Graphics: NVIDIA GeForce GTX 670 (or GTX 760 / GTX 960) or AMD Radeon HD 7970 (or R9 280x [2GB VRAM] / R9 380 / Fury X)

Network: Broadband Internet connection

Storage: 47 GB available space

Sound Card: DirectX® 9.0c compatible sound card 5.1 with latest drivers

 

Andra kollade också in:

Alla varumärken och registrerade varumärken tillhör sina rättmätiga ägare.
De produktnamn och bilder som används på denna webbplats är endast i identifieringssyfte.