Microsoft Windows 8.1 Pro MUI (OEM ESD)
  • Inga dolda avgifter!

  • Över 1 miljon nöjda kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 kundsupport

  • Koden levereras direkt!

Microsoft Windows 8.1 Pro MUI (OEM ESD)

91

Sålda!

Microsoft Windows 8.1 Pro MUI (OEM ESD)

kr 149,00

/st

  • Inga dolda avgifter!

  • Över 1 miljon nöjda kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 kundsupport

  • Koden levereras direkt!

kr 149,00

/st

Produktantal

kr 149,00

New

+kr 0,00

Totalbelopp:

kr 0,00

Genom att klicka på beställ-knappen, godkänner du villkoren.

Beskrivning Microsoft Windows 8.1 Pro MUI (OEM ESD)

Microsoft Windows 8.1 Pro MUI (OEM ESD)

Windows 8.1 har nya sätt för dig att anpassa din dator, och inkluderar en våg av häftiga nya program och tjänster. Fungerar som du är van vid, och gör mer på en gång med fler appar. Bing Smart sökning ger resultat från datorn, dina appar och på webben. Resultaten är i en ren, grafisk bild, så att du kan gå vart du vill direkt från sökresultaten. Öppna Windows Store direkt från startskärmen för att bläddra och hämta program för matlagning, foton, sport, nyheter och mycket mer.

Perfekt för arbete och lek, Windows 8 surfplattor och datorer är kraftfulla, eleganta, och byggda för att gå där du går. Få en Windows 8 surfplatta eller PC nu, och du kan uppdatera till Windows 8.1 gratis!

Windows 8.1 Pro är för små och medelstora företag, som ger förbättrade funktioner för att enkelt ansluta till företagsnätverk, komma åt filer på språng, kryptera data, och mycket mer.

wwww.livekort.se är platsen för att garantera din kopia av Windows 8.1 Pro för det billigaste priset!

Windows 8.1 Pro

SEARCH ONCE. GO ANYWHERE

Bing Smart sökning ger resultat från datorn, dina appar och på webben. Se resultat i en ren, grafisk bild, så att du kan gå vart du vill direkt från sökresultaten. Spela en låt, öppna en app, eller ringa en vän. Tryck bara och gör det!

FLER APPAR ATT ÄLSKA

Windows Store har ett nytt utseende, vilket gör det lättare att upptäcka och hämta nya program. Det ger appar för matlagning, foton, sport, nyheter och mycket mer - många av dem är gratis! Sortera efter pris, rating, och kategori; hitta gamla favoriter och nya heta appar.

INBYGGD CLOUD LAGRING

SkyDrive är gratis onlinelagring som är inbyggd i Windows 8.1. Spara dokument, bilder och andra filer till SkyDrive automatiskt, och få tillgång till dem när som helst. Du kan också hantera både lokala filer och SkyDrive filer på ett ställe med den medföljande SkyDrive app.

Andra kollade också in:

Alla varumärken och registrerade varumärken tillhör sina rättmätiga ägare.
De produktnamn och bilder som används på denna webbplats är endast i identifieringssyfte.