Xbox Game Pass Core

Sortera efter


Vi presenterar Xbox Game Pass Core: The Evolution från Xbox Live Gold

Säg farväl till Xbox Live Gold och välkomna framtiden med Xbox Game Pass Core, en revolutionerande prenumerationstjänst designad för att ge spelare ett oöverträffat värde. Med Xbox Game Pass Core får spelare tillgång till online multiplayer, exklusiva rabatter och ett ständigt roterande bibliotek med över 25 toppklassspel.

Viktiga skillnader: Xbox Game Pass Core vs Xbox Live Gold

Från och med den 14 september 2023 har Xbox Live Gold sömlöst övergått till Xbox Game Pass Core. För att förstå de betydande skillnaderna mellan dessa två tjänster, låt oss dela upp det:

1. Pris: Xbox Game Pass Core har samma kostnad som Xbox Live Gold, men med en utökad uppsättning funktioner och fördelar.

2. Funktioner: Xbox Game Pass Core omfattar alla funktionerna i Xbox Live Gold samtidigt som den tillför den lockande bonusen med ett bibliotek fyllt av över 25 spel av hög kvalitet.

3. Fördelar: Prenumeranter på Xbox Game Pass Core njuter av exklusiva rabatter på spel och annat Xbox-innehåll.

Viktig övergångsinformation

För befintliga Xbox Live Gold-medlemmar är denna övergång till Xbox Game Pass Core automatisk och det tillkommer ingen extra kostnad. Här är vad du bör veta:

• Games with Gold: Games with Gold-programmet avslutas den 1 september.

• Äldre titlar: Oavsett din prenumerationsstatus kommer alla Xbox 360-titlar som tidigare förvärvats genom Spel med guld att finnas kvar i ditt bibliotek.

• Xbox One-titlar: Spelare kan fortsätta att njuta av alla Xbox One-spel som tidigare lösts in genom Spel med guld så länge de förblir Game Pass Core- eller Game Pass Ultimate-medlemmar.

• Lösa in Xbox Live Gold-koder: Du kan fortfarande lösa in Xbox Live Gold-koder, och när du har löst in kommer du att få fördelarna med Game Pass Core från och med den 14 september.

• Omedelbar åtkomst: Medlemmar kommer att ha omedelbar tillgång till ett mångsidigt bibliotek med över 25 spel av hög kvalitet.

• Medlemserbjudanden och rabatter: Exklusiva medlemserbjudanden och rabatter är en integrerad del av Xbox Game Pass Core-upplevelsen.

Oavsett om du är en befintlig Xbox Live Gold-medlem eller en nykomling i Xbox-prenumerationsvärlden, väntar Xbox Game Pass Core på dig, som erbjuder en förbättrad spelupplevelse fullspäckad med extraordinärt värde. Gå med idag och ge dig ut på en spelresa utan dess like!

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN SWEDEN