Nintendo Switch Online

(4 Produkter)
spinner

Sortera efter

Visa kategori z

Nintendo Switch Games

(62 Produkter)
spinner

Sortera efter

Visa kategori z

Nintendo Gift Cards EUR

(5 Produkter)
spinner

Sortera efter

Visa kategori z

Nintendo Gift Cards USD

(4 Produkter)
spinner

Sortera efter

Visa kategori z

Nintendo Switch Games, Progamvara, & Gift cards

Nintendo Switch är Nintendos 7:s stora videospelkonsol. "NS" eller "Switch" är kort för Nintendo Switch och släpptes till världen den 3 mars 2017.

Dockade och bärbara spellägen

Nintendo Switch anses ha en "Hybrid Console" av speltillverkarna och är utformad för att kunna spelas hemma och på språng. Nintendo-konsolen övergår utan problem från ett "docked mode", vilket är en hemmakonsol som passar för HD-TV-spelning till ett "bärbart läge", vilket är ett go-to-mode-läge och vice versa.

The Nintendo Switch’s häpnandsväckande Joy-Con kontroller

The Switch använder trådlösa Joy-Con-styrenheter, vilka innefattar en riktningsstyrspak och standardknappar lämpliga som användarinmatning, HD-taktil återkoppling och motion sensing. Du kan hålla en Joy-Con i varje hand eller använda två Joy-Cons tillsammans i sitt skräddarsydda grepp eller för en mer traditionell upplevelse köpa en Pro Controller.

Din högra Joy-Con-kontroll låter dig ta skärmdumpar med den, medan den rätta använder en infraröd rörelsekamera för att läsa objektformar i spel som är kompatibla med den. 

Face off eller Teama upp med Nintendo Switch’s dynamiska Multi-player game mode

The Switch multi-player-läget kan du dela glädjen av Nintendo Switch med dina vänner och familj. Använd Switch Joy-Con-kontrollerna på egen hand eller släpp dem i rattar och spela Mario Kart och andra blockbuster-titlar med dina kompisar.

Du kan antingen välja Switch multi-player game mode via WiFi eller spela lokalt med upp till åtta konsoler! Du kan också ladda ner Nintendo Switch Online App och bjuda spelare att spela spel med, använda röstchatt och ange speldatum.

Nintendo Switch spel och programvara

Köp de billigaste Nintendo switch-spelen och programvaran på livekort.se!

Ninten Switch games & programvaran finns i form av nedladdningsbara digitala koder såväl som fysiska flash-ROM-patroner och är inte regionlåsade! Switchen konkurrerar på konsolspelmarknaden med samtidiga Microsoft Xbox One och Sony PlayStation 4.

Nintendos 1-2 Switch är ett perfekt partyspel baserat på rörelseavkänning. Tävla i en dans-off eller face-off i en vild-väst duell genom att ta en Joy-Con varje. Om 1-2 Switch inte är kul nog, skriv sedan in Länksvärlden full av äventyr i det nya och förbättrade The Legend of Zelda: Breath of The Wild eller hoppa tillbaka i körsätet med Mario Kart 8 Deluxe. Spela lokalt med upp till 4 spelare i 1080p i TV-läge.

Nintendo E-shop Gift Cards

Köp de billigaste Nintendo E-shop presentkorten och programvaran på livekort.se!

Nintendo Eshop Gift Cards är inte knutna till eller menade för något specifikt Nintendo-spel, programvara och spelbelöningar. De är avsedda att helt enkelt lägga till valuta i din befintliga digitala plånbok på din Nintendo Switch, Nintendo 3DS och / eller Nintendo Wii U-konsolen som du kan använda för att köpa vad du vill.

 

För mer information om våra Nintendo Switch-produkter, se till att du läser våra vanliga frågor eller nå ut till vårt 24/7 Live Chat-support.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN SWEDEN