Xbox Gift Cards US

Sortera efter


Har du ett amerikanskt Xbox-konto och vill fylla på din kredit? Med Xbox Gift Cards US kan du välja hur mycket du vill sätta in på ditt konto. Vi erbjuder gift cards till olika priser, från ett fåtal till hundratals en miljon. Varning: Dessa koder kan endast lösas in på ett Xbox-konto med Dollar som valuta. 

Hur man använder Xbox Gift Cards US


Med kredit du har insatta på ditt Xbox-konto, kan du köpa spel och innehåll i Xbox Live Marketplace. Med denna kredit är det lätt och köpa spel, och du kan börja spela direkt. Du behöver inte längre gå till affären för att köpa de senaste spelen. I Xbox Live Marketplace kommer du att få tillgång till annat innehåll också, som filmer, musik och spel expansioner. Så det finns ingen anledning att vara uttråkad längre! För amerikanska konton är Xbox Gift Cards tillgängliga med en kredit på $ 10, $ 15, $ 25, $ 50 och $ 100. Gift Cards är perfekt om du köper en hel del innehåll på nätet, men kan också vara en fin födelsedagspresent för någon annan.

Beställa Xbox Gift Cards US


Om du vill köpa ett Xbox Gift Card US, måste du välja det kort du vill ha. Fyll sedan i dina personuppgifter och välj betalningssätt. När betalningen är genomförd, visas koden på skärmen. Denna kod kan lösas på Xbox hemsida eller på din Xbox-konsol. Eftersom koden har obegränsad giltighet kan du välja när du vill lösa in det.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN SWEDEN