eSIM

Sortera efter


eSIM: Revolutionerande anslutningsmöjligheter för resenärer och företag

Vad är eSIM?

Välkommen till en värld av eSIM - nästa generations SIM-teknik som förändrar hur vi ansluter. Till skillnad från traditionella SIM-kort är eSIM inbäddade direkt i din enhet, vilket erbjuder en värld av bekvämlighet, flexibilitet och säkerhet till hands. Detta digitala SIM-kort låter dig aktivera ett mobilnätverksplan utan att behöva ett fysiskt SIM-kort, vilket gör det till en perfekt passform för den moderna resenären och affärsproffsen.

Om du ständigt är på resande fot, oavsett om det är på fritiden eller jobbet, förstår du besväret med att hålla kontakten. Traditionella SIM-kort kan göra denna process besvärlig och dyr, särskilt när det gäller roamingavgifter eller flera enheter. eSIM-tekniken talar direkt till resenärer, turister och affärsmän som värdesätter problemfri anslutning, var de än befinner sig i världen.

Nyckelfunktioner i eSIM

Bekvämlighet: Dagarna för att byta SIM-kort är förbi. Aktivera ditt eSIM med bara några få tryck på din enhet och du är redo att börja.

Flexibilitet: eSIM låter dig byta mellan operatörer och planer med lätthet, särskilt användbart för att undvika de rejäla roamingavgifterna när du reser.

Säkerhet: Med eSIM finns det inget fysiskt SIM-kort att förlora eller stjäla, vilket erbjuder en ny nivå av säkerhet för dina enheter.

Varför välja eSIM?

Byt till eSIM för enkel och säker anslutning. Med eSIM:

För resenärer: Säg adjö till höga roamingavgifter. Landa i ett nytt land och byt till en lokal eSIM-plan direkt. Lagra flera eSIM-profiler och byt baserat på din plats och dina behov, vilket sparar tid och pengar.

För företag: Hantera flera enheter utan ansträngning. Uppdatera dataplaner på distans för hela flottor eller enskilda enheter. eSIM erbjuder centraliserad kontroll och gör planändringar enkla.

För säkerhet: Njut av extra skydd. eSIM är säkra och kan fjärrinaktiveras, vilket minskar riskerna om din enhet tappas bort eller blir stulen.

Välj eSIM och njut av sömlös, säker och kostnadseffektiv anslutning, oavsett om du reser, driver ett företag eller håller din data säker.

Vad du ska veta innan du köper ett eSIM:

Täckning: Kontrollera om eSIM-planen täcker landet du besöker. Nätverksåtkomst beror på de regioner som ingår i din plan.

Enhetskompatibilitet: Se till att din enhet stöder eSIM. Kontrollera kompatibilitetslistan här. Om din enhet inte finns med i listan kan den inte använda ett eSIM.

Internetanslutning: Du behöver ett stabilt internet för att installera eSIM. Ställ in den innan din resa för omedelbar tillgång vid ankomst. Obs: Ett eSIM kan bara installeras en gång och aktiveras när det är anslutet till ett kompatibelt nätverk.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN SWEDEN