Xbox Gift Cards SEK

(17 Produkter)
spinner

Sortera efter

Visa kategori z

Xbox Gift Cards EU

(10 Produkter)
spinner

Sortera efter

Visa kategori z

Xbox Gift Cards US

(9 Produkter)
spinner

Sortera efter

Visa kategori z

Har du ett Xbox-konto med Euro som valuta och vill fylla på din kredit? Med Xbox Gift Cards kan du välja hur mycket du vill sätta in på ditt konto. Vi erbjuder gift cards i en mängd olika belopp.

Hur man använder Xbox Gift Cards

Med kredit du har insatta på ditt Xbox-konto, kan du köpa spel och innehåll i Xbox Live Marketplace. Med denna kredit är det lätt och köpa spel, och du kan börja spela direkt. Du behöver inte längre gå till affären för att köpa de senaste spelen. I Xbox Live Marketplace kommer du att få tillgång till annat innehåll också, som filmer, musik och spel expansioner. Så det finns ingen anledning att vara uttråkad längre! För svenska konton är Xbox Gift Cards tillgängliga med en kredit på bl.a. 100 SEK, 250 SEK och 400 SEK. Gift Cards är perfekt om du köper en hel del innehåll på nätet, men kan också vara en fin födelsedagspresent för någon annan.

Beställa Xbox Gift Cards

Om du vill köpa ett Xbox Gift Card, måste du välja det kort du vill ha. Fyll sedan i dina personuppgifter och välj betalningssätt. När betalningen är genomförd, visas koden på skärmen. Denna kod kan lösas på Xbox hemsida eller på din Xbox-konsol. Eftersom koden har obegränsad giltighet kan du välja när du vill lösa in det.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN SWEDEN