PlayStation Plus Premium

(6 Produkter)
spinner

Sortera efter

Visa kategori z

PlayStation Plus Extra

(6 Produkter)
spinner

Sortera efter

Visa kategori z

PlayStation Plus Essential SE

(4 Produkter)
spinner

Sortera efter

Visa kategori z

PlayStation Plus Essential USA

(4 Produkter)
spinner

Sortera efter

Visa kategori z

Med ett PlayStation Plus-kort, kan du enkelt prenumerera på PlayStation Plus. Livekort.se hittar du diverse PlayStation Plus-kort, var och en innehållande ett medlemskap för en viss period. Till exempel kan du välja 90 dagar, men även för 365 dagar eller längre. Obs: Dessa PlayStation Plus-kort fungerar endast i kombination med ett svenskt konto.

Använda PlayStation Plus

Det finns många olika skäl till att ha en PlayStation Plus-prenumeration. Om du gillar att spela spel med vänner är det definitivt ett bra alternativ. Du kan nämligen spela PS4 online multiplayer spel med vänner runt om i världen. Du kan även använda "Share play"-alternativet och låta en vän med i ett spel där du hade börjat. PlayStation Plus är också användbart om du vill spara pengar. Med ett PS3, PS4 eller PS Vita, kan du hämta två gratis spel varje månad. Dessutom får du exklusiva rabatter på tillägg och spel så att du spenderar mindre pengar. Som medlem kan du lika gärna prova ett av de nya spelen, demos och betatester. Med cloud kan du säkerhetskopiera sparade spel för att spela spel på en annan konsol.

Beställa PlayStation Plus

På Livekort.se kan du mycket enkelt köpa ett PlayStation Plus-kort. Om du har valt ett kort fyller du i dina uppgifter ovan. Strax efter betalning så visas din kod på skärmen. Dessutom skickas koden till din email. För att starta din prenumeration så löser du in koden  din PlayStation-konsol. Du kan sedan börja omedelbart!

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN SWEDEN