EA Play

Sortera efter


''EA Access är nu EA Play – Ett nytt namn och nytt utseende med samma förmåner.' new name and new look but with all the same benefits.

Har du ett befintligt EA ACCESS-MEDLEMSKAP?

Oroa dig inte, du kommer fortfarande ha ditt medlemskap och alla dess förmåner. Du är nu en EA Play-medlem istället för EA Access, beroende på vilken plattform du finns på.

Har du ett Xbox One och inte kan få nog av EA-spel? Med EA Access-kort kan du få tillgång till ett visst antal månader med EA Access. Tack vare detta medlemskap kan du som ett fan av EA njuta av flera fördelar! Så du kan inkludera inköp med rabatter och du kan spela obegränsat utvalda EA-spel. 

Använda EA Access

Livekort.se hittar du EA Access 1 månad och EA Access 12 månader. Du kan alltså välja att först prova på det i 1 månad, eller direkt välja att njuta av ett helt år. Det finns flera anledningar till varför ett EA Access-medlemskap är värt besväret. Till exempel kan du vara en av de första att testa nya spel. Tack vare alternativet "The Vault" kan du spela gratis spel så länge du är medlem. Erbjudandet av "The Vault" expanderar, så att du inte kommer att få uttråkad. Plus att du får 10% rabatt på dina digitala EA inköp via Xbox One. EA Access kan endast användas om du har ett Xbox One. Koden är inte lämplig för Xbox 360 och för online multiplayer spel behöver du Xbox Live Gold. 

Beställa EA Access online

Du kan beställa EA Access via Livekort.se snabbt och säkert. För beställning, välj önskat kort och fyll i detaljerna. Du kommer att få den digitala koden på skärmen och i din e-post när du har betalat. Denna kod kan sedan lösa in på din Xbox One konsol, så att du omedelbart kan komma igång med ditt EA Access-medlemskap!

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN SWEDEN