VR Games

Sortera efter


Bästa VR-spelen i Sverige

Virtual reality är en spelupplevelse där spelarna med hjälp av en virtual reality headset erfarenhet att vara i och interagera med en tredimensionell miljö medan spel.

Den här immersiva virtuella upplevelsen kan bara uppnås med virtuella verklighetshuvuden som Oculus Rift och HTC Vive för PC-spel och Sony Playstation VR för Playstation-spelkonsolen.

VR-spel för PC

Det finns redan många VR-spelupplevelser på marknaden, och med HTC Vive & Oculus RIFT-headsetförsäljningen kommer det att bli många fler VR-spel som tillverkas i framtiden.

Oculus Rift-spel

Bekväma, anpassningsbara och lätta, Facebooks Oculus RIFT-headset transporterar dig till en värld bortom din fantasi. Skapa din nästa artsy-vision eller framkalla fireballs i mage duels med Rift's Touch Controllers som ger mångsidigheten och kompetensen i dina riktiga händer till VR-världen.

Rifts "full-roomcale-upplevelse"-stöd och integrerat "360° rymdlyd" låter dig uppleva virtuella miljöer i 360 ° och det nedslående ljudet av VR till nästa nivå.

HTC Vive-spel

Precis som Oculus Rift behöver HTC Vive-headsetet en dator för att köra programvaran. HTC går ett steg längre och hjälper köpare att få rätt VR-kit genom att hålla en uppdaterad lista över Vive Ready-datorer, som HP, MSI och Alienware.

HTC Vive kommer utrustad med några unika egenskaper, som en framåtvänd kamera som, när den används med vissa appar, transporterar den verkliga världen till en virtuell miljö. Till skillnad från Rift kommer Vive också med ett par hand-bärbara gestkontroller, vilket kan förklara det något högre priset.

Vive-basstationen som följer med headsetet och styrenheterna hjälper dig att spåra dina rörelser så att du kan gå inuti ditt VR-utrymme, inom rättvisa gränser

Playstation VR-spel

Utformad för att vara bekväm, balanserad och justerbar, är PlayStation VR-headsetet utformat så att du glömmer det även där. Det är branschledande designen som hjälper dig att utforska nya spelvärldar utan några distraheringar.

Playstation mycket som konkurrenterna HTC och Facebook i PC spelindustrin, är dedikerade att leverera till sin kund, ultraljudsupplevelser. Du behöver ett PS VR-headset, Playstation Camera och ett PS4-system för att spela PS VR-spel.

Livekort.se har de bästa VR-spelen för PC och konsol där ute. För mer information om våra Virtual Reality-spel, se till att du läser vår FAQ eller nå ut till vår 24/7 Live Chat-support.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN SWEDEN