AirBnB

Sortera efter


Köp Airbnb-presentkort på Livekort.se

Airbnb är en reseapp som låter dig hitta unika boenden var som helst i världen. Presentkort kan användas för att boka vistelser eller upplevelser på Airbnb.

Hur fungerar Airbnb-presentkort

Om du letar efter en unik present som hjälper dina vänner eller familjemedlemmar att njuta av sina resor, då är Airbnb-presentkort ett bra alternativ. Men hur fungerar de?

Airbnb-presentkort kan köpas online via Airbnbs webbplats eller här Airbnb-presentkort. När du har valt beloppet du vill ge kan du antingen skriva ut presentkortet eller mejla det till mottagaren. Presentkortet kan sedan användas för att boka vistelser på någon av de miljontals Airbnb-annonserna runt om i världen.

En av de fantastiska sakerna med Airbnb-presentkort är att de aldrig går ut. Så oavsett om dina nära och kära planerar en resa nästa månad eller nästa år, kommer de att kunna använda din gåva för att kompensera kostnaderna för deras boende.

Om du inte är säker på hur mycket du ska ge, oroa dig inte. Airbnb har ett praktiskt verktyg på sin hemsida som låter dig välja ett belopp baserat på hur många nätter du tror att dina mottagare kommer att vilja stanna.

Så om du letar efter en omtänksam och praktisk present är ett Airbnb-presentkort ett bra alternativ.

Var kan man köpa ett Airbnb-presentkort

Om du funderar på att köpa ett Airbnb-presentkort finns det några olika ställen du kan gå till. Här är några av de mest populära alternativen:

 1. Amazon - Amazon är ett bra alternativ för att köpa presentkort eftersom de erbjuder ett brett utbud av valörer och de ger gratis frakt.
 1. Livekort.se - Livecards är ett annat alternativ för att köpa rabatterade presentkort. De säljer enbart e-presentkort (digitala) som kommer att mailas till mottagaren direkt.
 1. eBay – Du kan ibland hitta bra erbjudanden på Airbnb-presentkort på eBay. Se dock till att kontrollera säljarens feedbackbetyg innan du gör ett köp för att säkerställa att du får ett legitimt kort.
 1. direkt från Airbnb – Du kan även köpa Airbnb-presentkort direkt från deras hemsida. De erbjuder fysiska presentkort som kan skickas, samt e-presentkort som kan mailas eller skrivas ut.

Så här löser du in mitt presentkort

Om du har ett Airbnb-presentkort kan du lösa in det för din nästa vistelse på Airbnb. Så här löser du in ditt presentkort:

 1. Gå till www.airbnb.com och logga in på ditt konto
 1. Klicka på menyikonen i det övre vänstra hörnet och välj "Dina resor"
 1. Hitta den resa du vill använda ditt presentkort på och klicka på "Redigera resa"
 1. Rulla ned till avsnittet "Betalningsmetod" och välj "Presentkort"
 1. Ange ditt presentkortsnummer och PIN-kod och klicka sedan på "Använd presentkort"
 1. Du kommer att se beloppet på ditt presentkort tillämpat på ditt totala pris
 1. Slutför de återstående stegen för att avsluta bokningen av din resa!

Hur man kontrollerar saldot på mitt Airbnb-presentkort

Om du har fått ett Airbnb-presentkort kanske du undrar hur du kontrollerar saldot. Här är en snabbguide om hur du gör just det:

 1. Gå till Airbnbs webbplats och logga in på ditt konto.
 1. Klicka på ditt namn i det övre högra hörnet på skärmen och välj "Konto" från rullgardinsmenyn.
 1. Rulla ned till avsnittet "Presentkort" och klicka på "Kontrollera saldo".
 1. Ange den 16-siffriga koden från ditt presentkort och klicka på "Kontrollera saldo".
 1. Du kommer nu att se det aktuella saldot på ditt Airbnb-presentkort!

Airbnb-presentkort är ett bra sätt att ge bort en resa. De kan användas för att boka vistelser på Airbnb-hotell runt om i världen, och de upphör aldrig att gälla. Oavsett om du letar efter en sista-minuten-present eller om du vill planera inför ett speciellt tillfälle, är ett Airbnb-presentkort alltid uppskattat.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN SWEDEN